2777
2789
عنوان

دارم از استرس میمیرم بیاین کمکم کنید تروخدا 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 21 پست
برام دعا کن تروخداا 😭 😭

عزیزم نگران چی بخاطر یه خواب🙂

خواب اینقدر قواعد و احکام داره تا واقعا تعبیر بشه لینکه چه روزی باشه و چه ساعتی و چه ماهی از سال باشه و چه قسمتی از روز یا شب باشه کلی دلیل داره که باید همش کنارهم باشه برای تعبیرشدن.

بعد هم پیامبر گفتن همیشه خوابهاتون به نیکویی تعبیر کنید که تعبیرش خوب و نیکو رقم بخوره

عزیزم نگران چی بخاطر یه خواب🙂خواب اینقدر قواعد و احکام داره تا واقعا تعبیر بشه لینکه چه روزی باشه و ...

مرسی گلم برا آرامشم دعا کن تروخداا 😭 😭 

واسه مادر شدنم دعا کنین جون عزیزتون اسم کاربریم همینطور زدم چون دوست دارم اسم پسر آینده ام محمد علی بزارم 😭😭😭😭😭😭 خداروشکر منم در تاریخ ۲۵ آذر بی بی چک مثبت شد ایشالا این حال خوش منو نصیب همه منتظران بکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دعا میکنم برات عزیزم بابت هیچی به دلت بیم راه ندهخدا خودش حافظ شما و همسر و فرزندت هست💚

مرسی گلم ایشالا ،❤️❤️❤️❤️

واسه مادر شدنم دعا کنین جون عزیزتون اسم کاربریم همینطور زدم چون دوست دارم اسم پسر آینده ام محمد علی بزارم 😭😭😭😭😭😭 خداروشکر منم در تاریخ ۲۵ آذر بی بی چک مثبت شد ایشالا این حال خوش منو نصیب همه منتظران بکنه