2777
2789
عنوان

چ کنم جلو دوست شوهرم ابرو شوهرم نره

292 بازدید | 52 پست

دوست همسرم رفتن ازش خرید کرد بعد همسرم گفت پول ندادن بجاش لباس بچه میفروشه برو ازش بخر

ما امروز با همسرم مغازشون رفتیم این شوهر احمق من چند دست لباس برا بچمون برداشت ک دوستش با کلی منت گفت اینا میشه ۴ و نیم میلیون!منم عضو کانالش هستم دیدم قیمتا اشتباه حساب کرده بعدم خیلی گرون گرونننننن.بعدم گفت هر کدوم پسند نشد بیارین یا مشکلی داشت

حالا میخام کلش بدم فقط ی بلوز شلوار ۲۹۸ تومنیش بردارم با ی کلاه زمستونی.

همسرم از این دوستش یک میلیون و ۸۰۰ طلب داره

حالا موندم فردا دوستش میگه برا چی پس اوردی چی بهونه کنم نگه اینا خسیسن ابرو شوهرم بره

خیلی گرونه.ی دست بلوز شلوار برا بجه ۴ ساله ک تو رشد چند مگه میشه بپوشه؟؟؟؟؟۷۵۰  هزار برا شماها کمه شاید ولی برا من پول یکم قسطم هست

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بوده که شده ۴ و نیم 

معلومه خیلی گرون داده 

بنظرم بهش بگو فلانی فکر کنم اشتباه حساب کردین آخه قیمت داخل کانال کمتره 

من خودم کانال فروش لباس بچه دارم انقدم جنساشون خوبه 

گرونترینش برا من ۳۵۰ که اونو بیرون ۶۰۰ میدن 

لباس از ۱۰۰ تومن دارم 

وقتی میدونید اشتباه حساب کرده چرا دست دست کنید؟ برید بهش بگید قیمت داخل کانالتون با مبلغی که شما برای ما حساب کردی متفاوته. بعدم اقایون کلا جلو دوستاشون اصلا قدرت نه گفتن ندارن شما برید از اول به سلیقه ی خودتون براش لباس بردارید اونایی هم که میدونید لازم نیست پس بدید

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

در همون حد طلبتون از لباسا بردار.بعد موقع حساب کردن بگو عمسرم گفته بود مث اینکه حساب کتاب دارن با شما به این مقدار،منن همون مقدار برداشتم

بیایین یاد بگیریم تو این زمونه و با این گرونی برا پس گرفتن طلبمون باید پررو باشیم شده ختی برا صدهزار تومن

چی بوده که شده ۴ و نیم معلومه خیلی گرون داده بنظرم بهش بگو فلانی فکر کنم اشتباه حساب کردین آخه قیمت ...

خیلی گرونه بخدا

عکسم بخای میزارم

چی بوده که شده ۴ و نیم معلومه خیلی گرون داده بنظرم بهش بگو فلانی فکر کنم اشتباه حساب کردین آخه قیمت ...

خدا شاهده ازتپش قلبم مردم چقد گرون والا نداریم بعدم مگه بچه سرهنگه این لباسای گرون

در همون حد طلبتون از لباسا بردار.بعد موقع حساب کردن بگو عمسرم گفته بود مث اینکه حساب کتاب دارن با شم ...

فردا میبرم همش پس میدم.خیلی گرونه.

خدا شاهده ازتپش قلبم مردم چقد گرون والا نداریم بعدم مگه بچه سرهنگه این لباسای گرون

اسی میتونی سایز بزرگ برداری واسه سال دیگه اش هودی وچیزا زمستونی فقط اندازه پولتون بردار ن بیشتر 

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت