2777
2789

هیچی دیگه اومدین ببینین  ماجرا چیبود ولی چیزی نیست 😁😁😁😁😁😁😁سر کاریه 😁 دیدم امروز همه تایپک کراش زدن رو راننده اسنپ میزنن منم گفتم شاید مد شده منم یکی بزارم چند ماه اسنپ سوار نشدم اوناییم که می‌گرفتیم همشون پیرمرد بودن اصلا جای تعریف نداره 😁😁😁😁😁

بعدشم دخترا اونایی که اینقد خوشتیپنو نمیدونم بو ادکلنشون فلانه مارکه اصلا نمیاد اسنپ کار کنه شایدم باشن ها ولی خیلی کم ولی چطو شده که همشون امروز یهو باهم سر راه دخترا سبز شدن 😂😂😂😂😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

6،7ساله اسنپ استفاده میکنم لعنتی یه ماشین مدل بالابرام نیومده تاحالا، هرچی بودپرایده داغون پارسال یکیشوسوارشدیم بعدازاینکه ماروپیاده کردنمیتونست دنده عوض کنه برگرده کم مونده بودهلش بدیم

فقط اینجا دیدم راننده اسنپ ها همه جنتلمن هستن😁😁 تموم اون پیر مردها هم که میان دنبال ما از کره ماه اومدن🤣🤣🤣🤣

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️

شوهر من ی هفته رفت

اخه ی ساله کل زندگیمون رفته

بعد همین ادکلنا و ساعتا و لباساش مارکه اون ی هفته داستانا داشتیم چقد دعوا کردیم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️