2777
2789
حتماً خیلی خجالتی هستی

وای اصلاً یجوری میشم 

به شدت ساکت و خجالتی ام 

تا وقتی با کسی صمیمی نشم همین مدلی ام 

عوضش اون به شددددت خونگرم و شوخ طبع 

البته الان که میونمون شکراب شده امیدوارم زودتر درست بشه 

تو نقطه ای از زندگیم هستم که اصلاً تحمل چنین چیزایی رو ندارم خیلی‌ تحت فشارم 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای اصلاً یجوری میشم به شدت ساکت و خجالتی ام تا وقتی با کسی صمیمی نشم همین مدلی ام عوضش اون به شدددد ...

تو دوران عقد و نامزدی قهر و آشتی زیاد پیش میاد ،دوطرف نباید بزارن زمانش طول بکشه و مهمتر اینکه مشکلشون رو بین دونفر حل کنن

انشاالله مشکل شما هم به خوبی حل بشه

ببین کلا برو یوتیوب پیج های زنان جذاب و کاریزماتیک و... رو سرچ کن ببین کتاب بخون مثل کتاب مثل یک مرد ...

وای ممنونم  ولی اون شوهرمه واسم مهمه دوس ندارم ازم ناراحت باشه

قسمت اول

آها طبیعیه خب

روم به دیوار ولی من تواین موضوع خوبم😂🙈

جونم واست بگه که خواهرررر باهاش راحت باش،شرم وخیالتو بریز دور به این فکرکن که قراره بااین ادم‌یه ارتباط مقدس و نزدیک عاطفی و قشنگ داشته باشی قراره باهم یکی بشین

عشق و علاقه ای که بهش داریو به خودت یاداوری کن و بزار تو نگاهت ببینتش

عاشقانه بغلش کن بانهایت ارامش وامنیت 

اینکه تو کنارش خودت باشی و اروم باشی احساس امنیت داشته باشی وباهاش راحت باشی باعث میشه لوند باشی

عجله ای هم‌نیست که همین الان باهاش سک*س کامل داشته باشی بزارش واسه وقتی که کاملا امادگی واشتیاقشو داشته باشی

آها طبیعیه خبروم به دیوار ولی من تواین موضوع خوبم😂🙈جونم واست بگه که خواهرررر باهاش راحت باش،شرم وخ ...

سلاپ ممنونم پیامتون رو بار ها می خونم و با خودم کار می کنم مو خجالتی نیستم و شوهرمو دوس دارم ولی خب نمی دونم رابطه کامل دو دوران عقد هستش یا بعدش آخه اونم خب پسره نیاز داره

سلاپ ممنونم پیامتون رو بار ها می خونم و با خودم کار می کنم مو خجالتی نیستم و شوهرمو دوس دارم ولی خب ...

سلام قشنگم

خداروشکررر عزیزم عشقتون پایدار😍

این موضوع یه تصمیم شخصیه،شما بعد از عقد رسما زنوشوهرید هم از نظر قانونی هم شرعی ولی طبق عرف بعضی ها رابطه ی کامل رو قبل از عروسی نمیپذیرن خیلیاهم باهاش اوکین خود من مشکلی باهاش ندارم

ولی از همه ی اینا مهمترامادگیه خودته،واسه برطرف کردنه نیاز اون خودتو تحت فشار نزار

بدون دخول هم میشه که نیاز اون ارضا بشه