2777
2789
عنوان

دخترعمم داره جدامیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 101 پست
چرامیگین زندگیش خراب سده؟؟؟خب میره بایک ادم دیگ ازدواج میکنه

به این راحتیا نیست مگه لباسه که اینو بندازی دور بری با یکی دیگه

دلم باران، دلم دریا، دلم لبخندِ ماهی‌ها، دلم اِغوایِ تاکستان به لطفِ مستیِ انگور، دلم بویِ خوشِ بابونه میخواهد...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرامیگین زندگیش خراب سده؟؟؟خب میره بایک ادم دیگ ازدواج میکنه

بله درسته دختر عمت مهریش رو میگیره شاید در آینده قسمتش هم بود دوباره ازدواج کرد ولی اون یه ازدواج ناموفق داشت کسی که با هزارامید باهاش زندگی تشکیل داد و تهش به جدایی کشیده شد

اینا چیز کمی نیستن و گذر کردن از این مراحل خیلی سخت و زمان بره

زندگی به عنوان یه مطلقه هم سخت

دلم باران، دلم دریا، دلم لبخندِ ماهی‌ها، دلم اِغوایِ تاکستان به لطفِ مستیِ انگور، دلم بویِ خوشِ بابونه میخواهد...
خاستگار هم نمیاد برا کسی ک طلاق گرفته؟؟

بیشتر از خاستگار مزاحمت براش ایجاد میشه و طعنه و...

خاستگار هم نمیاد برا کسی ک طلاق گرفته؟؟

چرا عزیزم میاد . ولی خب شرایطش فرق می‌کنه . دختر عمه ی من طلاق گرفت مجدد ازدواج کرد زندگی خوبی داره ولی اون حرفا همیشه هست   شوهر عمه م میگه پشتم خم شده صاف نمیشه چون بچه م عذاب کشید  عمه م که پیر شد  

اها اره راست میگیا

البته با توجه با تاپیک قبلیت مشخصه شخصیتی داره که کلا دنبال پول و تنوع طلبیه...

چرا عزیزم میاد . ولی خب شرایطش فرق می‌کنه . دختر عمه ی من طلاق گرفت مجدد ازدواج کرد زندگی خوبی داره ...

اگ دختر عمم دیگ ازدواج نکنه خیلی بده ؟؟

چون میگ من میخام طلاقش ندم و باهاش زندگیم نکنم چون نمیخام توی شناسنامم بنویسن طلاق چرااینوگفته؟؟؟خب میره باکسی دیگ ازدواج میکنه دیگ