2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خشت اول گرنهد معمارکج تاثریامیرود دیوارکجمتاسفانه عروستون اینجوری بزرگ شده کم پیش میاد کسی تمام روتی ...

مشاور اینا تاثیر نداره ؟ یکم عوض شده نسبت به قبلنا 

قبلنا خودسرانه تر بود البته چند ماهه عقد کردن 

پس فردا قرار یه بچه روهم بدبخت کنن بعد جدابشن وصلت با همچین خانواده بی بندوباری همون بهتر که سرنگیره

ما به داداشم قبل ازدواج گفتیم اون خودش میدید شرایطو پس چرا دست دختر مردمو گرفت امیدوار کرد ؟ اون میدونست چجوریه و تو همچین خانواده ای بزرگ شده 

زنداداشم خیلی مهربونه خودش مقصر نیست بالاسرش مامان بابا نبوده تربیت درست نشده وگرنه دل صافی داره توروخدا دعا کنید سر به راه بشه داداشم خیلی عاشقشه اون نباشه میمیره

چه فرقی میکنه زنشه دیگه قانونی😢تو یه خونه زندگی میکنن ولی عروسی نگرفتن قراره بگیرن

اخه هنوز عروسی نگرفتن و اینجوریه زن داداشت

برن زیر یه سقف چی میشه

که زخم هر شکستِ من، حضورِ یک جوانه شد...🤍🕊
بله خیلی میمیره براش زمینو زمانو بهم ریخت تا به هم برسن ما هم راضی به جدایی نیستیم خواهرش خیلی بده ا ...

سنشم کمه

ولی معلومه از اونا بوده که رو نداده بلد بود چطور داداشتو تو مشتش بگیره

مهم اشتی دادن نی..... مهم اینه به یه توافق و تفاهم برسن و قوانین مشترک داشت باشه

میخوایم به تفاهم برسن چیکار کنیم ؟روانشناس میشناسید معرفی کنید کارش خیلی خوب باشه ؟

سنشم کمهولی معلومه از اونا بوده که رو نداده بلد بود چطور داداشتو تو مشتش بگیره

اره ولی الان ازدواج کردن نباید کار به جدایی بکشه داداشم خیلی عاشقشه با عکساش خوابید گریه میکرد فک کن چقدر عاشقشه.با هم زندگی‌میکردن سر این جریان ک تو پی وی با پسره لاس زده بود داداشم از خونه بیرونش کرده گفته برو خونه بابات

مشاور اینا تاثیر نداره ؟ یکم عوض شده نسبت به قبلنا قبلنا خودسرانه تر بود البته چند ماهه عقد کردن

سلام عزیزم ...بنظرم شما که انقد قلب پاک و مهربانی دارین و معلوم عروستون هم ذات بدی ندارع و بخاطر سادگی و تربیت اشتباهش خطا کرده ...حتما به مشاور مراجعه کنین و به این بنده خدا هم فرصت بدین ..شاید اصلاح شد بنظرم بهتر از اینکه جدا بشه و شاید عاقبت بدی در انتظارش باشه و بعد عذاب وجدان بگیرین ..حتما تاکید میکنم محتاط عمل کنین اما به راحتی هم جدا نشن بهش فرصت بدین 

اره ولی الان ازدواج کردن نباید کار به جدایی بکشه داداشم خیلی عاشقشه با عکساش خوابید گریه میکرد فک کن ...

ببین دختره تقصیره داداشتم بوده که خیلی پرروش کرده یجوری راضیش کن حالا اینبارو

دارن دیوونه میشم ما اصلا راضی به وصلت نبودیم تاپیک های چند ماه پیشمو ببینولی باااش اشنا شدیم فهمیدیم ...

حد و مرز رفتاراش با شما فرق داره.

ما مهربونی و خاکی بودن نمیشه زندگی کرد.

باید افکار و سبک زندگیشون شبیه هم باشه.

وقتی برادرتون گفته نریم عروستون پاشده با دخور و پسرا رفته ویلا، بعد با یکی از پسرا چت کرده، اگر برادرتونم باهاش میرفت اوکی بود ولی عروستون در قید و بند چیزی نیست راجع به اینکه خوبه یا بد نظر نمیدم.

حرف من تفاوت هاس.

دو نفر با دو دنیای متفاوت کنار هم نمیتونن باشن.