2777
2789
حد و مرز رفتاراش با شما فرق داره.ما مهربونی و خاکی بودن نمیشه زندگی کرد.باید افکار و سبک زندگیشون شب ...

ما گفتیم خیلی گفتیم ولی پاهاشو تو یه کفش کرد که باید این وصلت سر بگیره

اصلا به گفتنش نیست خودشم نمیتونه جدا شه که 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچ کس از جدایی و طلاق نمیمیره. این اداها چیه.

نمیتونه باور کن نمیتونه

خودش از خونه بیرونش کرده خودشم تا نصف شب میشینه گریه میکنه اشک داداشمو تا حالا ندیده بودیم

اره ایشالا که درست میشه همه چی

آفرین ..دلتون پاک کنین و صاف ..باهاش رفاقت کنین. و بیارینش تو مسیر معنویت و یک سفر امام رضا یا قم برین و تحت تاثیر محیط تربیتش کنین ..اینم یک توفیق دست یکیو بگیرین و سعی کنین رابظش با خواهرش و دوستای اشتباهش کم و حتی قطع و کنترل شده باشه ..بیارینش نزدیک خودتون و غیر مستقیم دوستانه کنارش باشین و به داداشتم بگو بیشتر و جذابتر باهاش وقت بگذرون کافیشاب و سفر و اینچیزا شون به راه باشه تا بیاد بیرون از اون فضا

آفرین ..دلتون پاک کنین و صاف ..باهاش رفاقت کنین. و بیارینش تو مسیر معنویت و یک سفر امام رضا یا قم بر ...

ممنونم بابت راهنماییت چشم خیلی ممنون گلم حتما امتحان میکنم راست میگی علاوه بر داداشم منم سعی میکنم باهاش وقت بگذرونم تا از سرش بیافته

دوتایی برن مشاوره

تا کاراشون جدی به طلاق نکشیده اصلا دخالت نکنید عروستون خاست شمارو واسطه قرار بده بهشون بگید من ضمانت کنم درست شه ولی ذات تو درست نشه چی ی کاری کنید همیشه ترس از دست دادن داشته باشه تا راه رو درست بره بعدش دیگه زندگیش میوفته روی روال

‏در‌ من خری به گل نشسته.

ما گفتیم خیلی گفتیم ولی پاهاشو تو یه کفش کرد که باید این وصلت سر بگیرهاصلا به گفتنش نیست خودشم نمیتو ...

بهترین کمکی که شما میتونید بکنید اینه که برادرتون رو راضی کنید برن پیش مشاور.

یکی از آشناهای ما تو دوران عقد اختلاف نظر داشتن من چند بار به خواهر پسره گفتم بگو برن مشاوره خلاصه نرفتن.

ازدواج کردن به 6 ماه نکشیده جدا شدن.

هر دو خوب بودن ولی مناسب هم نبودن.

پسره هنوز مجرده دختره ازدواج کرد بچه هم داره.