2777
2789
عنوان

از خودم متنفرم دیگه چرا باید هرشب دست رو پسرم بلند کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 61 پست
کلاس چهارمه. امشب بهم گفت خیلی برات راحته کتک زدن من ولی کتک زدن برادرم برات سخته . یهو دلم شکست و گ ...

ی فکری ب حال خودت بکن لطفا

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مدام ازم می پرسه مامان دوستم داری بهش میگم نفسمی جونمی دوست دارم ولی میگه داداش رو بیشتر دوست داری

برادرش ازش بزرگتره

زخمهاخوب میشونداما"خوب "شدن با مثل روزاول شدن خیلی فرق داره....💔
هرشب عذاب وجدان دارم دیر میخوابم از ناراحتی ولی فایده نداره

به این فکر کن که تو نوجوونی آسیب میبینه داداشم ۱۹ سالشه با اینکه مامانم چند بار کتکش زده ولی همیشه میگه بچه بودم منو کتک زدید نابودم کردید تمام کتکا با جزئیات یادشه حتی میگه مثلا فلان جای خونه بودیم علتشم این بود ... 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
گفت برات راحته کتک زدن من . عادت کرده مدام دستشو فشار میده مفصل های صدا میده هزار بار گفتم نکنه ولی ...

اخیه طفلک 

وقتی کاری که دوست ندارید رو  انجام میده حواسش رو پرت کنید بازی کنید نقاشی بکشید دستش رو بگیرید 

مادربودن  سخت ترین کار دنیاست  مشکلات و مشغله زندگی هامون  هم  کار رو برامون صد برابر سخت تر میکنه 

منم پسرم کلاس چهارمه تو تک تک کلمه هایی ک باهاش حرف میزنم مواظبم روحش آسیب نبینه سعی میکنم بدون استرس زندگی کنه این هفته امتحان داشت پا ب پاش باهاش درس کار کردم بهشم گفتم اگر بدترین نمره ها رو هم بگیری اشکال نداره تو سعی خودتو میکنی  سعی کردم استرسش خیلی کمتر بشه ک بعدا آسیب نبینه بعد شما بچه رو می‌زنی خواهر من 

اینا رو نگفتم ک عذاب وجدان بگیری بهت میگم ک اگر هر چی الان بکاری بعدا درو میکنی آینده بچت از الان تایین میشه پس مواظبش باش 

لمیرم . پسر منم همه چی یادشه

توروخدا از فردا خودتو کنترل کن من دخترم یک سال و نیمش بود از پشت آب یخ ریخت رو کمرم یهو برگشتم داد زدم سرش وحشت زده شد گریه کرد یادش میفتم خودمو فحش میدم که چرا من درک نکردم این بچه س ... پشیمونیش و عذاب وجدانش خیلی ازار دهنده س همون کنترل کردن راحت تره

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
منم پسرم کلاس چهارمه تو تک تک کلمه هایی ک باهاش حرف میزنم مواظبم روحش آسیب نبینه سعی میکنم بدون استر ...

مامان بدی هستم بقران جونم به جونش بسته ست  نفسمه. ولی مدنیه اصلا کنترل رو حرکاتم ندارم . ازلی این دوتا بچه با هم لج میکنن من نابود شدم

توروخدا از فردا خودتو کنترل کن من دخترم یک سال و نیمش بود از پشت آب یخ ریخت رو کمرم یهو برگشتم داد ز ...

چند بار پسر کوچیکه رو هم زدم این مدت چند روز پیشا تف کرد بهم  زدم تو دهنش . بعدش خدا می‌دونه چه حالی داشتم . 

افسرده شدم مدام با خودم میگم ای کاش بچه دوم و نمی‌ووردم . درحدی چند روز پیش به شوهرم گفتم میشه طلاق بگیرم بچه ها برا خودت همینطور نگام کرد و چیزی نگفت می‌دونه مدنیه داغونم از دست بچه ها