2777
2789

یساله شدید موهام میریزه همه چی استفاده کردم فایده نداش فقط تنها تغییری کحسکردم مایندوکسیدل بود اونم بعد پنج شیش تا قوطی ریز موهام از مثلن 300تا شد 100.چن ماهی نتونسم بخرم خیلی گرونه اونقدم فسقلیع فوری تموم میشه.الان ک چن ماه نزدم دوباره میریزه.بیاین اونایی ک نتیجه گرفتین از مایندوکسیدل بگین چ مارکی استفاده کنم دکتر برا من اویدرم تجویزکرده بود گف بخاطر استرسه باز نمیدونم هورونیه یا دیابتی چیزی دارم.پرمو هم هستمولی پریودام منظمه احتمال داره تنبیلی تخمدان داشته باشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه پریودام منظم هستش حتی یروزم این ور لون ور نمیشه

حالا بالاخره برو پیگیر شو هورمونی و برای تنبلی باشه اگه دیر بشه یکم درمان سخته چون خودم تجربه دارم میگم 

کاربر قدیم هستماااا☺️💕 پروردگارا شکرت برای هر چیزی که ندادی و دادی و قراره بدی 🥰

حالا بالاخره برو پیگیر شو هورمونی و برای تنبلی باشه اگه دیر بشه یکم درمان سخته چون خودم تجربه دارم م ...

من از بلوغ پرمو هستم و ریزش موهام شروع شد قبلن گاهی متوفق میشد ریزش ی مدت موهام خوب بود پارسال تونقد مو داشتم تازه جون گرفته بود ک شروع کرد ب ریختن