2777
2789

یه دختر بود باهاش دوست بودم و باهم خیلی خوب بودیم بعد مشکلی پیش اومد سر رلم دعوام شد باهاش عمدیم نبود بعد پشیمون شدم ازش معذرت خواهی کردم اونم بخشید و خیلی خوشحال شد که باز باهاش حرف زدم دیگه با رلمم زیاد خوب نبودم میدونست

بعد از اینکه حدود یه سال با دوستم  مجدد حرف زدیم و خوب بودیم یه بار یه دفعه من که قبلا اسم رلمو میاوردم وقتی درموردش حرف میزدم به دوستم گفتم ببخش دیر جواب دادم عشقم اومده بود به دیدنم برا تولدم و درگیر بودم یعنی یه دفعه انگار آشتی کرده بودمو بهشم گفتم عشقم.آخه فک میکردم تمایلی نداره باهاش درموردش زیاد حرف بزنم برا همین نگفتم از قبل.اونم خواست کم نیاره گفت منم سوپرایزم کردن فلان که خیلی عجیب بود لزومی نداشت بگه اونموقع اول فک کردم شاید فک کرده من دارم خودنمایی میکنم ولی اصلا اینجوری نبود بعدشم باز حرف زدیم و خیلی خوب بودیم تا چندروز بعدشم حرف زدیمو تولدشو تبریک گفتمو خیلی عالی که دیگه بینمون پیامی نبود 

بعد از چند ماه بهش ‌پیام دادم یه کم حرف زدیم بعد گفتم با رلم کات کردم برگشت بهم گفت من نمیتونم باهات مث قبل دوست باشم سر اون جریانه منم گفتم چه ربطی داره تو بخشیدی منو و ما بعدش بازم یه سال حرف زدیمو عالی بودیم گفت خواهرمم ببخشمش باز نمیتونم صمیمی بشم درصورتیکه انگار بهونش بود

بعد از اون بازم پیام که دادم من خیلی باهاش صادق و خوب بودم اون همش دیگه بهم دروغ میگفت درمورد خودش که کم نیاره و هرچی میگفتم میخواست تقلید کنه جا نمونه و میخواست فرار کنه ازم حتی گفت ما انرژیمون به هم نمیخوره که خیلی ناراحت شدم چون من براش چندتا کادو گرفته بودمو قبولش نکرد ازم

چرا اینکارو کرد اعصابمو خورد کرد

منم دروغاشو تقلیداشو به روش آوردم

دیگه فاصله بگیر و خودتو درگیر نکن،

در ضمن خیلی طبیعیه بعضی آدما نمیتونن با کسی که حرمتا بینشون شکسته شده مثل روز اول باشن، بعدم بهت گفته انرژی هاتون به هم نمیخوره، چطوری بهت بگه دوست نداره باهات دوست باشه؟

دیگه فاصله بگیر و خودتو درگیر نکن،در ضمن خیلی طبیعیه بعضی آدما نمیتونن با کسی که حرمتا بینشون شکسته ...

نه حرمتا نشکست گفتم ک اون زود بخشید منو تا یکسالم عالی حرف زدیم. بعد که من یه هویی بی مقدمه گفتم عشقم اومد رفتم دیدمشو تعریف کردم یعنی بجای اینکه بگم فلانی گفتم عشقم از اونجا یه جوری شد شاید فک کرده دارم خودنمایی میکنم میخوام بسوزونمش البته بعدشم حرف زدیم خیلی خوب نمیدونم بخاطر اون بوده یا نه اخه من دلیلی بجز این نمیبینم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه حرمتا نشکست گفتم ک اون زود بخشید منو تا یکسالم عالی حرف زدیم. بعد که من یه هویی بی مقدمه گفتم عشق ...

دختر خوب

دوستی که هر سری بخوای نگران این باشی که ایا کدوم کلمه ت اونو رنجونده اسمش دوستیه؟

به نظر من اون حرفشو بهت زده، تو هم هر چی زودتر متوجه بشی به نفعته

دوست قرار مرهم زخمامون باشه، نه دردسر جدید...

دختر خوبدوستی که هر سری بخوای نگران این باشی که ایا کدوم کلمه ت اونو رنجونده اسمش دوستیه؟به نظر من ا ...

منم با تو هم نظرم 

اصلا نمیدونم یه دفعه چش شد از من ناراحت شد یا حسادت کرد کلا عوض شد سعی میکرد با دروغ خودشو ببره بالا

من فقط از این مردد بودم که نکنه من حرکتم بد بوده و عذاب وجدان داشتم

منم با تو هم نظرم اصلا نمیدونم یه دفعه چش شد از من ناراحت شد یا حسادت کرد کلا عوض شد سعی میکرد با در ...

دیگه مرور اینکه چی بوده خیلی فایده نداره، فقط سعی کن از این به بعد بیشتر مراقب حرفات باشی که اطرافیانتو نرنجونی، ولی اگه این خانوم تمایل به ارتباط نداره دیگه کشش نده، عذاب وجدان هم نداشته باش، تو عذر خواهی کرده بودی

دیگه مرور اینکه چی بوده خیلی فایده نداره، فقط سعی کن از این به بعد بیشتر مراقب حرفات باشی که اطرافیا ...

عذر خواهیم برا یه موضوع قبلش بود که آشتی کردیم بعد از آشتیه من فقط اونجوری تعریف کردم از رلم گفتم و حس میکنم برا اون ناراحت شده 

بعدش میگم که کلی حرف زدیم و‌خوبم حرف زدیم 

میخوام بدونم ناراحت شده از اون یا نه 

چون دلیل دیگه ای بجز این نبوده