2777
2789

من وقتی تازه رفته بودم سرکار فقط 25 سالم بود. مثل باقی دخترا احساس داشتم دل داشتم ولی میترسیدم دل ببندم یا حتی جواب سلام کسیو بدم چون خونوادم مخالف بودن و یادم دادن تو روی هر آقایی اخم کنم تا دخترخوبه باشم.وقتی بعد از چند ماااه خواستم آشنا شم بشون نگفتم اما گوشیم هک شده بودو ونمیدونستم.داداشم چندبار منو زده بود و حس کردم من پیش خدا هم بی ارزشم و گناهکارم بخاطر آشنایی.فکرکردم من پامو اشتباه گذاشتم.یکسال بعد دوستم شاغل شد یک هفته رفت و بم زنگ زد گفت من اصلا بلدنیستم دلبری کنم که کسی بیاد سمتم سیاست ندارمو...گفتم حواست باشه گفت آره بابام اگه بفهمه آشناشدم منو زنده نمیذاره ولی خودم بلدم ازش قایم کنم.چون دیگه ازدواج از سنم گذشته دیگه کی. دیدم من چقد ساده م💔💔💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تو ۲۵ سالته اختیار زندگیت کاملا دست خودته

دوست داری با کسی اشنا میشی دوست نداری نه

خانوادت هیچ حقی ندارن ک دخالت کنن

خودت باید برای حقوقت بجنگی

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

الان 27سالمه و الحمدلله که حق نفس کشیدن فقط دارم

خب ۲۷ سالته شما

اگر نتونی تو خانواده خودت حق و حقوق خودتو بگیری شک نکن بعد ازدواج هم‌ نمیتونی

همسر کنترلگر داشته باشی کاملا کنترل میشی چون یاد گرفتی هرچی بهت گفتن بی برو برگرد چشم بگی و واسه حقوقت نجنگی

پس فکر نکن بعد از ازدواجت گل و بلبله فداتشم اول باید رو شخصيت خودت کار کنی

انشالله ک بهترین همسر گیرت میاد . ولی خودتو مطیع و فرمانبر بار نیار تا اگ همسرت زبونم لال گوش شیطون کر خوب هم نبود نشی از اینایی ک خیانت میبینن بعد میگن وای من عاشقشم یا کسایی ک همسرشون از همه‌چی منعشون کرده

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید