2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام گلم.. ببخشید میشه با تمام نکات طرز تهیه فلافل رو بگی ک مثل بیرونیا بشه.. ادویه جات و کل موادشو ...

چشم گلم. فقط میشه فردا بگم؟ الان مچ دستم بشدت درد میکنه نمیتونم طولانی تایپ کنم. همینجا میام میگم ریپ میزنم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چشم گلم. فقط میشه فردا بگم؟ الان مچ دستم بشدت درد میکنه نمیتونم طولانی تایپ کنم. همینجا میام میگم ری ...

لطف میکنی عزیزم. چون همیشه درست میکنم سفت میشه و مزه ی خام نخود میده.

لطف میکنی عزیزم. چون همیشه درست میکنم سفت میشه و مزه ی خام نخود میده.

اوکی گلم. فردا تایپ میکنم میام اینجا کپی میکنم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
سلام گلم.. ببخشید میشه با تمام نکات طرز تهیه فلافل رو بگی ک مثل بیرونیا بشه.. ادویه جات و کل موادشو ...

عزیزم من با این دستور درست میکنم عالی میشه هم ترد و هم خوشمزه 

دوس داشتی یبار اینجوری درست کن 

نخود رو ۲۴ تا ۴۸ ساعت بزار خیس بخوره و ابش رو عوض کن هرچند ساعت 

بعدش اب کشی کن و بزار ابش بره که نخودا خیلی خیس و ابکی نباشه 

حالا بسته ب میزان نخودت چشمی اینارو خودت اندازه کن 

پیاز ۲ تا فلفل دلمه یک عدد 

۲ عدد گوجه 

۳ حبه سیر 

ادویه ها پودر تخم گشنیز زرچوبه زیره نمک فلفل 

اگ ادویه فلافل داری اونم بزن 

پودر انبه هم داشتی بریز 

میتونی اندازه نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر هم بزنی

ادویه هارو قبل اینکه نخود رو چرخ کنی بریز رو نخود ها و قاطیشون کن ک به همه جاش برسه 

بعدش همه موادتو باهم چرخ کن 

میتونی دفعه اول فقط نخود هارو چرخ کنی دفعه دوم ک پیاز و فلفل و گوجه رو قاطی کنی 

حتما ۲ بار چرخ کن ک نخود ها کاملا له و پوره ای بشه 

بعدش بزارش ۱ ساعتی استراحت کنه مایع فلافلت 

بعد ۱ ساعت بیارش بیرون 

موادت باید شبیه خمیر باشه تقریبا انسجام داشته باشه و کاملا له باشه اما سفت نباشه ک نچسبه به هم ! 

اگ احساس کردی سفت هست میتونی ته استکان اب قاطیش کنی و مخلوط کنی

حالا کف قابلمه روغن بریز اندازه ۲ بند انگشت و بزار گرم شه نیاز نیست خیلی خیلی داغ باشه ک روغن به اصطلاح بجوشه در این حد ک یکم داغ شه کافیه

فلافلت رو قالب بزن و بزار سرخ شه هر طرفش ک طلایی شد برگردون با شعله ملایم ک مغر پخت شه 

نوش جون 😘

من بهش سیب زمینی و نون نمیزنم چون بنظرم طعم فلافلو میگیره بیرونیا واسه اینکه حجم بدن به موادشون اینکارو میکنن من دوس ندارم چون دستوری اصلیش اینارو نداره ! 


عزیزم من با این دستور درست میکنم عالی میشه هم ترد و هم خوشمزه دوس داشتی یبار اینجوری درست کن نخود رو ...

ممنونم ازتون ک وقت گذاشتید گلم. الهی ک همیشه پر روزی و سلامت باشید🌹

عزیزم من با این دستور درست میکنم عالی میشه هم ترد و هم خوشمزه دوس داشتی یبار اینجوری درست کن نخود رو ...

گوجه ها و پیازها رو جدا چرخ کنم و آبشون رو بگیرم یا همزمان چرخ کنم بریزه روی نخودهای چرخ شده؟

ممنونم ازتون ک وقت گذاشتید گلم. الهی ک همیشه پر روزی و سلامت باشید🌹

ممنونم همچنین شما 

انشالله درست کنین و لذت ببرید ❤️

من با کلی ازمون و خطا رسیدم به این رسپی ک هممون خیلی دوس داشتیم 

گوجه ها و پیازها رو جدا چرخ کنم و آبشون رو بگیرم یا همزمان چرخ کنم بریزه روی نخودهای چرخ شده؟

نه همزمان بریز تو مخلوط کن نیاز نیس ابشو بگیری 

پیاز هم طعم خوبی میده بهش 

گوجه هم رنگ و طعم خوبی میده 

و ابی ک دارن باعث میشه فلافلتون خشک و سفت نشه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792