عزیزم من با این دستور درست میکنم عالی میشه هم ترد و هم خوشمزه
دوس داشتی یبار اینجوری درست کن
نخود رو ۲۴ تا ۴۸ ساعت بزار خیس بخوره و ابش رو عوض کن هرچند ساعت
بعدش اب کشی کن و بزار ابش بره که نخودا خیلی خیس و ابکی نباشه
حالا بسته ب میزان نخودت چشمی اینارو خودت اندازه کن
پیاز ۲ تا فلفل دلمه یک عدد
۲ عدد گوجه
۳ حبه سیر
ادویه ها پودر تخم گشنیز زرچوبه زیره نمک فلفل
اگ ادویه فلافل داری اونم بزن
پودر انبه هم داشتی بریز
میتونی اندازه نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر هم بزنی
ادویه هارو قبل اینکه نخود رو چرخ کنی بریز رو نخود ها و قاطیشون کن ک به همه جاش برسه
بعدش همه موادتو باهم چرخ کن
میتونی دفعه اول فقط نخود هارو چرخ کنی دفعه دوم ک پیاز و فلفل و گوجه رو قاطی کنی
حتما ۲ بار چرخ کن ک نخود ها کاملا له و پوره ای بشه
بعدش بزارش ۱ ساعتی استراحت کنه مایع فلافلت
بعد ۱ ساعت بیارش بیرون
موادت باید شبیه خمیر باشه تقریبا انسجام داشته باشه و کاملا له باشه اما سفت نباشه ک نچسبه به هم !
اگ احساس کردی سفت هست میتونی ته استکان اب قاطیش کنی و مخلوط کنی
حالا کف قابلمه روغن بریز اندازه ۲ بند انگشت و بزار گرم شه نیاز نیست خیلی خیلی داغ باشه ک روغن به اصطلاح بجوشه در این حد ک یکم داغ شه کافیه
فلافلت رو قالب بزن و بزار سرخ شه هر طرفش ک طلایی شد برگردون با شعله ملایم ک مغر پخت شه
نوش جون 😘
من بهش سیب زمینی و نون نمیزنم چون بنظرم طعم فلافلو میگیره بیرونیا واسه اینکه حجم بدن به موادشون اینکارو میکنن من دوس ندارم چون دستوری اصلیش اینارو نداره !