2777
2789

بچه ها بیایم دور هم جمع شیم به هم انرژی بدیمم من یکشنبه امتحانن دارمم ولی جای اینکه اون امتحان رو بخونم دارمم یه درس دیگه میخونمم استرسی شدمم بنظرتون کل شنبهه رو بکوب بخونم میتونم یکشنبه امتحانم رو خوب بدمم؟ بیاین دورهم جمع شیم انرژی خوب بهم بدیم درس بخونیمم من خیلی خوابالودم ولی بزور خودمو سرپا نگه داشتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا شوهرم هیچ درس نخونده فردا و یکشنبه امتحان داره برای فردا امشب خوند برای یکشنبه هم فردا میخونه ا ...

هوف بخدا اینطوری خوبههه من اینقدر استرس دارممم از دوهفته قبل تا الانن شبا سرهمم سه ساعتم نمیتونم بخوابم از استرس زیادد

من هستم .

البته من یک شنبه آینده امتحان سختی دارم ( روانشناسی به انگلیسی کلا هم استاد سختگیری داره )که اولین امتحانه بعدیشم میره برای شنبه بعدش 

اما بیشتر نگران روانشناسی پرورشی هستم 

فعلا دارم میخونمشون ببینم چی میشه