2777
2789

میشه کمکم کنی منم بیخیال باشم؟ چجوری برام مهم نباشه کجاس با کیه کی میاد چرا اینوره چرا اونوره چرا نمیاد کلااااا چجوری قیدشو بزنم و برام مهم نباشه هیچیش؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تو رابطم بیخیالی رو تجربه کردم

واقعا از یجایی ب بعد خسته شدم از کنجکاوی

دیگ واسه ارامش روح خودم هیچ پیگیری نداشتم 

وقتی خودت خسته بشی کوتاه میای

منم اولش میگفتم مگه ممکنه بی تفاوت بشم ولی یطوری شدم ک خودم خودمو نمیشناشم

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

من تو رابطم بیخیالی رو تجربه کردمواقعا از یجایی ب بعد خسته شدم از کنجکاویدیگ واسه ارامش روح خودم هیچ ...

یعنی الان نیاد یا جایی بره مسافرت و اینا اصلا پیگیری نمیکنید؟ منم کم آوردم اما حس میکنم بیخیالش بشم پیگیری نکنم اون بیشتر خوش خوشونش میشه؟؟

من من3 ماه ب 3 ماه باهم حرف نمیزنیم نگاه هم نمیکنیم اصلا مخلش نمیذارم

خیانت کرده بوده؟

چجوری بیخیالش بشم برام مهم نباشه پیگیری نکنم حس میکنم بیخیال بشم بیشتر خوش به حالش بشه و بره با کسی یا اشتباه میکنم؟