2777
2789
عنوان

کیا بیخیالی رو انتخاب کردن نسبت به شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 35 پست
یعنی الان نیاد یا جایی بره مسافرت و اینا اصلا پیگیری نمیکنید؟ منم کم آوردم اما حس میکنم بیخیالش بشم ...

منکه کات کردم اخرش ولی این اواخر نه اصلا پیگیری نمیکردم

چون روحم ذره ذره خورده میشد من شکاک بودم

دیگ برام مهم نبود ک کجا میره

البته دوست پسر و شوهر ک فرق دارن 

ولی کلا میگم از ی جایی ب بعد این بیخیالیه طوری وارد شخصیتت میشه ک‌خودت متوجه نمیشی 

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

اخه هرچی تلاش میکنم باز پیگیری میکنم شدیدا

اولش اینجوریه ی چند بار قشنگ میخوره تو ذوقت بعد میبینی وقتی نیس چقد راحتی یا وقتی حرف نمیزنه چقد خوشگلتره 

یا وقتی نیست چقد حس خوب هست تو خونه ..کم کم اون بی خیالیه بوجود میاد .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیانت کرده بوده؟چجوری بیخیالش بشم برام مهم نباشه پیگیری نکنم حس میکنم بیخیال بشم بیشتر خوش به حالش ب ...

خیانت ج ن سی ن ولی تلفنش محل کار قطع نکرد نمیدونی چطور با خانم همکار بلند بلند بگو بخند میکرد نیم ساعت  نمیدونم خبر مرگش چی میگفت صدا خوب نمیومد  همیشه مشکلم باهاش بیشتر برا همین همکاراش ک خیییییلی جیک تو جیک

یکی شکم گندش ک همیشه خدا من باید روزی دو وعده غذا بپزم و هزارن ایراد بنی اسرایلی میاره خسته شدم دیگه  بعد 15 سال

استانه تحملم پایین امده نمیتونم تحملش کنم  شاید قبلا ها اینقد همه چیز سخت نمیگرفتم الان دیگه واقعا نمیتونم با ی حرف کوچیک بهم میریرم 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

باشه بنظرتون بیخیالش بشم اون بیشتر کیف نمیکنه؟

ببین بستگی به شوهرت داره ادم بیخیالی و بیغیرت باشه (البته ببخشید)

اگه نه حساسه 

اینجوری سر عقل میاد و متوجه میشه 

🚫آقایون درخواست دوستی ندید🚫پذیرفته نمیشود       

بنظرتون پیگیری نکنم اون بیشتر خوش به حالش نمیشه؟

آدم بخواد کاری بکنه عزیزم می‌کنه گیر دادن یا پیگیر بودن و نبودن طرف نمیتونه جلوش رو بگیره ولی می‌تونه بهنوش رو جور کنه 

حتما پیگیری کن اگه شهرتون دریا داره بنداز بره دریا فکرکنم باطل میشه

نه شهرمون دریا نداره خیلی استرس دارم نمی دونم این دعا در مورد چی هست و این بیشتر نگرانم میکنه کسی هم که راهنماییم نکرد 

اخی واقعا درکت میکنم بچه داری؟

2 تا 

اوایل غذا باب دلش نبود هرچی ظرف داشتم میشکست قابلمه و سفره پرت میکرد با استرس غذا میپختم جوری ک تهوع میگرفتم از استرس ک نگه بد اشتهام کور میشد

الانم بخدا دستپختم عالیه باز میگه بلد نیستی درس کنی اونحا نمیدونی همکارام چه غذاهایی میارن دلم میخواد سرش بزارم تو توالت اونجا گوه بخوره تا سیر بشع

چشمش هم خیلی هرز میره همش تو خیابون ب این و اون. همکارای خانمش بیشتر باهاشون خوش میگذره تا من 

12 سال هم ازم بزرگتر

جز مردنش ارزویی ندارم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......