سلام دوستان من باردارم و تصمیم گرفتیم انشالله اسم بچمون رو علی بزاریم.من به شوهرم گفتم به کسی فعلا نگیم همش بگیم فعلا تصمیم نگرفتیم منتها اسم رو بچه هام لو دادن 🤦حالا از اون موقع مادرشوعرم پدر شوهرم خواعرشوهرم همش میگن علی قدیمی شده .ما هم گفتیم تصمیم گرفتیم دیگه.امشب باز برای بار دهم مادرشوعرم گفت علی بده منم فقط نگاهش کردم و چیزی نگفتم .به نظرتون چی بگم ولم کنن دیگه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
منم با اونا هم نظرم برای پسرتون یک اسم پارسی اصیل انتخاب کنید
سما روز زن کادو نگرفتی ؟
گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
سلیقه خودمم نیست یعنی بچه داشتم این اسمو نمیذاشتم.ولی مثل اسم سارا اصیله و قدیم و جدید نداره..جدا از همه ی اینا در اینجور مواقع همسرتون باید جواب بدن بگن ۹ ماه مادر زحمت حمل و بارداری میکشه حق مادره هر اسمی صلاح میدونه برای بچه بذاره.
میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
دقت کنی اسمهای معمولی دهه به دهه قدیمی میشه..اما علی جز اسامی هست که از قرن ها پیش تا الان همه میزارن و قدیمی نمیشه عزیزم..قاطع و با عزت نفس بگو قدیمی نیست و نمیشه