2777
2789
عنوان

چیکار کنم دیگه نگن اسم بچت زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 4633 بازدید | 170 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم با اونا هم نظرم برای پسرتون یک اسم پارسی اصیل انتخاب کنید

سما روز زن کادو نگرفتی ؟

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

سلیقه خودمم نیست یعنی بچه داشتم این اسمو نمیذاشتم.ولی مثل اسم سارا اصیله و قدیم و جدید نداره..جدا از همه ی اینا در اینجور مواقع همسرتون باید جواب بدن بگن ۹ ماه مادر زحمت حمل و بارداری میکشه حق مادره هر اسمی صلاح میدونه برای بچه بذاره.

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 

خیلی اسم قشنگیه ، بنظرم هیچوقت هم قدیمی نمیشه ..

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)
آقا کشف کن از چ اسمی بدشون میاد بیا بگو باشه میزارم فلان، بعد خودشون میگن همون علی بهتر بوووود

ی علی توی فامیل دارن لات و لوت .الکی میگن علی قدیمی شده فکر میکنن ما هم بزاریم علی لات و لوت میشه

ششمین کاربری 😒

دقت کنی اسمهای معمولی دهه به دهه قدیمی میشه..اما علی جز اسامی هست که از قرن ها پیش تا الان همه میزارن و قدیمی نمیشه عزیزم..قاطع و با عزت نفس بگو قدیمی نیست و نمیشه 

مبارک باشه عزیزم.به نظر من اسم علی واقعا زیباست و می تونید امیر علی هم بزارید لقب امیرالمومنین علی علیه السلام هست

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
من خودم عاشق این اسمم. ولی ببین چندتا پسر به اسم علی میشناسم که از خانوادشون گله دارن چرا اسم جدید و ...

اسمای انگلیسی اوکین فقط اسم عربی بده 

واقعا یه ادم میتونه از اسم عربی بدش بیاد ولی حق نداره از اون طرف با انگلیسی ها که الان خیلی مد شده مشکلی نداشته باشه

حالا به کامنت شما خیلی مربوط نبود ولی خب خواستم بگم

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.