2777
2789

برای خودم ؟ هیچ وقت

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

۳۰ به بالا خانم

۳۳ به بالا اقا

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانما ۲۵ سال ب بالا چون هم درسشون تقریبا تمومه و اگر بخوان وارد شغلی بشن میتونن بشن، اگر شاغل نباشن  ب نطرم تو ۲۴ ۲۵ سالگی خیلی عاقلتر میشن

اقایونم ۳۰ ب بالا یا کم کمش ۲۸

بازم بستگی داره بودن زوجی ک کمتر از این بودن ازدواج کردن و موفق بودن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
به نظرم هر چه پایین تر بهتر چون هر‌ چی سن بالاتر سخت گیری ها بیشتر

پایین تر میل و شوق جنسی بالاتره 

جوگیری و تصمیم اشتباه هست

سریع تر وارد زندگی زناشویی شدن و زایمان واقعا مناسب یه جامعه مدرن نیس

بلوغ عقلی

اگه خورده نشم

خودم18ازدواج کردم الان24ام

خیلی راضی ام

هم هنرمو ادامه دادم

هم ادامه تحصیل دادم

هم شاغلم

به عقب برگردم دوباره همین کارو میکنم:)

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
۳۰ به بالا خانم۳۳ به بالا اقا

جانز-

چه تاریخ عضویت رندی

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

جانز-چه تاریخ عضویت رندی

قابل دار نیست 🌹

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 
قابل دار نیست 🌹

صاحبش قابل داره عزیزم💓

فروشی هست حالا؟🥲😂

صاحبش قابل داره عزیزم💓فروشی هست حالا؟🥲😂

سلامت باشین عزیزم.

شاید دیگه مدت زیادی تو سایت نیام

همون موقع اگه دوست داشتین هدیه به شما

سلامت باشین عزیزم.شاید دیگه مدت زیادی تو سایت نیامهمون موقع اگه دوست داشتین هدیه به شما

قربونتون برم 

واقعا دارین میگین؟ میشه درخواست دوستی بدم؟

قربونتون برم واقعا دارین میگین؟ میشه درخواست دوستی بدم؟

بله عزیزم

بله عزیزم

هر موقع خواستین آف بشین بهم بگین و یه شماره کارت بهم بدین که حالا مبلغی که خودتون میگید رو من بابت حساب پرداخت کنم💜

خیلی خیلی از لطفتون ممنونم خیلی بزرگوارید