2777
2789
عنوان

من خانواده عاقل ومنصفی ندارم

66 بازدید | 8 پست

الان نمیدونم چی کار کنم .پدر مادرم مخصوصا پدرم خیلی حرف ادمو نمیفهمه ولی ادم دوست داشتنیه.داداشام به همسرم توهین کردن پدرم خواست ازم طلا قرض کنه باوجود اینکه میدونه وضع مالی منم خوب نیست تا واسه خواهرم خونه رهن کنه بالاشهر.خلاصه که نرمال نیستن.الان هم یه سر امدن خونم مادرم زنگ زده میگه بابات برنج هندی خورد دل درد گرفت و امدیم خونت ریه درد گرفت و....چرت وپرت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعیتش من با کسی که بخواد به همسرم بی احترامی کنه نسبت و رفت و آمدی ندارم . با آدمایی که بخوان فکرمو بهم بریزن و وقتمو با چرت و پرت تلف کنن هم همینطور 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

حتی اگه پدر مادر ت باشن ؟

بله حتی اگر پدر و مادرم باشن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan