2777
2789
عنوان

چیکار کنم حالا 🥺🥲

62 بازدید | 3 پست

بچه ها . من ورم معده و زخم خفیف و رفلاکس داشتم . دکترم پارسال اندوسکوپی انجام داد و برام قرص نوشت که تا سه ماه مرتب خوردم . ولی تقریبا خوب نشدم . و دوباره نوشت و گفت تا ۶ ماه دوباره باید دارو بخوری 😐و من نخوردم . الان ازونموقع چندماه گذشته و دردش امونمو بریده . رفتم یه دکتر دیگه و گفت که باید دوباره ازت آندوسکوپی بگیرم . حالا موندم . خانوادم میگن اندوسکوپی نده چون ضررداره ولی دکتر گفت باید بررسی کنیم . میگن اندو خودش زخم میکنه و ضرر داره. حس میکنم دارم میمیرم 

نباید بیخیال می‌بودی 

جواب همون آندوسکوپی قبلی به کار نمیاد؟

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه گفت دوباره باید آندوسکوپی کنم .

نمیشه که بدون آندوسکوپی درمانی کنه 

به نظرم برو و درمانت  رو سفت و سخت پیگیری کن 

انشاءالله خوب میشی

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)