2777
2789
عنوان

بحثم شد با نامزدم

138 بازدید | 12 پست

تاپیک اولی ترکید.. بحثم سر این بود که با کلی ذوق پیام دادم بش.. دیدم سرد و کم جواب داد.. پرسیدم چیزی شده.. گفت سردرددارم.. گفتم با کسی بحثت شده کفت انگار قراره باتو بحثم شه. گفتم سردردت چ ربطی ب طرز جواب دادنت داره ک انقدسردی. مگ توجه سرت نمیشه خب مهمه ک میپرسم.. و ی شب بخیر گفتم.. ناراحتم میگم اگ سرشم درد میکرد لااقل بهتر میگفت که من هزار تا فکر نکنم ن ک سررررد پیام بده.. ایا حق داشتم ناراحتشم؟؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چق بد و کلافه جواب داده حق با شماست سرش درد میکنه قرص بخوره یکم حرف بزنه چت کنه بخوابه اداها چیع

جدی؟ اخه تاپیک قبلی میگفتن سیاست نداشتی باید میگفتی عزیزم برو قرص بخور😐

بی خیال 

خوب بنده خدا سرش درد میکنه حوصله نداره

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

من سرم که درد بگیره بچه ام که جگرگوشه ام هست هم خوشم نمیاد سوال پیچمکنه.کاش یاد بگیرین اینکه کسی حالش خوب نیست برای نشون دادن محبتتون هی وارد خلوت و تنهاییش نشین گاهی دور شدن و تنها گذاشتن بهترین لطف هست

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
به شدت کاش می گفتی مثل اینکه نه سرت درد می کنه به دعوا میگفتی اومدیم ثواب کنیم کباب شدیم زشت😐

اره گفتم توجه بهت نیومده؟ حالا تاپیک قبلی گفتن سیاست نداری بایذ بش میگفتی عزیزم بروقرص بخور

جدی؟ اخه تاپیک قبلی میگفتن سیاست نداشتی باید میگفتی عزیزم برو قرص بخور😐

ن عزیزم شما پرستارشی مگه این داستان ها چیه

اگر همسرت بود شما ب رسم محبت آب و قرص میدی دستش

تو نامزدی ک خونه خودشه مادر داره مراقبشه

سیاست مادری کردن نیس

اره گفتم توجه بهت نیومده؟ حالا تاپیک قبلی گفتن سیاست نداری بایذ بش میگفتی عزیزم بروقرص بخور

اصلا ربطی به سیاست نداره ادب حکم کرد که حالشو پبپرسی پرسیدی می تونست بگه میشه بعدا صحبت کنیم 

وقتی سرد و بی حال جواب میدن یه احتمالش اینه که رووز خوبی نداشته و اولین کسی که بهشون گیربده باهاش درگیرمیشن وقتی این حالو دیدی طولش نده خداحافظی کن و بذار تنها باشه سوال پیچ کردن شرایط روبدتر میکنه حالش بهترشدخودش میادسراغت

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.