اینم بگم لباسای بچه اولم بخاطر رفلاکس همش داغونه به درد این نمیخوره من دو دست خریدم سه تیکه(زیردکمه و بلوز جلودکمه دار و شلوار) بسه بنظرتون؟دوتا هم سرهمی خریدم
👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سایز ۱ دو دست بخرسایز ۲ هم دو دستنهایت دو هفته تنش میشهسایز ۳ و ۴ زیاد بخریه ست بیمارستانی خوشگل بخر ...
باز سر دخترم تجربم میگفت همه لباساش جلوبسته بود خیلی تو تن کردنش اذیت بودم اینسری جلودکمه خریدم برا همین اولاش فقط سایز یک خریدم دو دست بس نیست؟خیلی گرونن بی انصافیه اینجا هر تیکه بالای ۲۰۰ تومنه