2777
2789

الان نه ها حدودا از یک ماه پیش 

من دو سه سالیه متاهل شدم ازدواجم با همسرم سنتی بود اوایل زیاد دوسش نداشتم بعد هی محبت کرد بهش علاقمند شدم ولی بعد کم کم خودش باز خراب کرد با دعواها و مستقل نبودنش و... الان هم نه میتونم بگم عاشقشم نه ازش متنفرم در کل زندگی معمولی در کنار هم میگذرونیم 

ولی تا الان نه اون به من نه من به اون خیانت نکردیم 

شرایط همسرم هم معمولیه ولی وابسته به خانوادشه و مستقل نیست و بد دله و وسواس اینا مشکلاتیه که داره 

زیاد هم حاضر نیست خودشو تغییر بده 

قبل ازدواج یه پسری بود از فامیلای همسایمون چندین بار منو دیده بود زیاد نگاه میکرد لبخند میزد و .... 

چندین بار هم از زبون همسایه و ... شنیدم پسره از من خوشش میاد ولی پا پیش نزاشت 

حالا یک ماه پیش نمیدونم پسره از کجا شمارمو پیدا کرده بود پیام داده بود اول ناشناس بعد خودشو معرفی کرد 

هی میگفت عاشقتم جدا شو پاپیش میزارم 

خانوادم اصرار دارن ازدواج کنم و.....

منم بلاکش کردم  دوباره چند روز بعدش با یه شماره دیگه پیام داد و همین حرفا و بازم بلاکش کردم 

بعد دو هفته پیش که رفته بودم خونه مامانم بعد تنها خواستم برم مغازه تو راه جلومو گرفت میخواست حرف بزنه 

منم بخاطر اینوه کسی نبینه و ... کلی التماسش کردم بره و اونم نتونست حرف بزنه رفت 

بعد دو روز پیش از همسایه شنیدم که میگفت مادر پسره اصرار داره که پسره زن بگیره ولی پسره همش میگه نه من دختری رو دوست داره فعلا شرایط ازدواج نداره داشت خبر میدم 

باز غروب پیام داده میگه فقط جداشو بقیش با من 

فعلا بلاکش نکردم 

شرایط پسره و... بهتر از شوهرمه 

و حس میکنم خیلی بیشتر از شوهرم دوسم داره و اخلاقش بهتر باشه 

پسره سال آخر یه رشته خیلی خوب تو یکی از بهترین دانشگاه هاست 

خودش ماشین خریده 

پدرش واسش خونه و مغازه گرفته 

قیافش هم خوبه 

نظرتون چیه چیکار کنم من قصدم به هیچ وجه خیانت نیست 

ولی از دست شوهرمم خسته شدم تاپیک هامو نگاه کنید میفهمید 

خانوادم هم نمیزارن جدا بشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همینکه داری به این موضوع فکر میکنی یعنی خیانت بعد میگی قصدم خیانت نیست؟

اون پسره بیشرف هم وقتی مجرد بودی نیومد حالا که متاهلی اومده؟ اره برو زن یه بیشرف شو

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بنظرم خاک گلدونی چیزی اگ دم دستت هست استفاده کن هر ۸ ساعت و گول حرف پسرای اینطوری رو نخور ک جدا شو من میگیرمت!!! خوب ک وامیستی حرفاشو بزنه بعد بلاک میکنی

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

بعدا میفهمی که سگ همون شوهری که ازش خسته شدی خیلی بهتر از اینکه که سر راهت قرار میگیره و دلبری میکنه‌‌. آواز دهل از دور خوش است ...

بچسب به زندگیت اونو درستش کن. این بازی‌ای مسخره و بچه گونه رو کلا ازش بیا بیرون دوست من.

__ بدونِ اِمضا __