2777
2789
عنوان

تو مراسم ختم خالم فقط خندیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 34 پست
خب نبینه ! مشکل انسان همینه ک فک میکنه همه چیز برا اون خلق شده ! بله ولی هر چیزی بجز آدم هادوری و دل ...

آدمیزاد احساس داره یه جوجه رنگی کوچیک رو دو روز نگه میداریم بهش وابسته میشیم آدم ک دیگه جای خود داره..

داغ مادرم منو داغون کرد .اصلا نمیتونم با نبودنش کنار بیام چقد دنیا بی رحمه

آدمیزاد احساس داره یه جوجه رنگی کوچیک رو دو روز نگه میداریم بهش وابسته میشیم آدم ک دیگه جای خود داره ...

خدا بیامرزه من ۱۳ سال پیش مادرم جوون بود ۳۲ سالش بود سکته کرد فوت شد

۶ ماه بعدش مادربزرگ پدری

تو کرونا اون یکی مادربزرگ مادری

امسال پدربزرگ مادری

از اولم ک زیر سایه پدر بزرگ نشدم خیلی تنهام

خیلی سختی کشیدم ن خواهر ن برادر ن پدر ن فامیل

هیچکس

صبر کردم فقط چاره ای نداشتم

منم احساس دارم ولی نمیتونم باید خودم خودمو دلداری بدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا بیامرزه من ۱۳ سال پیش مادرم جوون بود ۳۲ سالش بود سکته کرد فوت شد۶ ماه بعدش مادربزرگ پدریتو کرونا ...

ان شاءالله خوشبخت و سلامت باشی. خدا رحمت کنه امواتت رو. آفرین ک خودتو کنترل میکنی. خانواده ما از هم پاشیده شد همه افسرده و داغون. ب قول شما با ناراحتی و گریه ک چیزی درست نمیشه واقعا اشتباهه زندگی ادامه داره 

والا منم مادر بزرگم مرد بزرگ خاندان بود اونقدر که بقیه ادا در اوردن و خود زنی های الکی میکردن من فقط میرفتم وو اتاق کلی میخندیم و چشمام پر اشک میشد میومدم بعد بقیه دلداریم میدادن چرا اینقدر گریه میکنی 🤣😂

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌