2777
2789

منظورم رابطه ج... هست

ازم ۱۵ سال بزرگتره، موفق و معروفه

ولی واقعا اختلاف سنیمون باعث شده به ازدواج باهاش فکر نکنم، با اینکه ازم چندین بار خواستگاری کرده

ولی نمیتونم هم ازش جدا بشم

به شدت اشتیاق عجیبی بینمون هست

و نگرانم

خواستگارهای خوب هم کم ندارم

روانشناس مشکلتو حل میکنه

تب تند زود عرق میکنه

الان منطقی فک نمیکنی

یه سری طرحواره داری که این آدم بیدارشون میکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت چیه؟کجاش عجیبه؟

نگفتم عجیبه گفتم یاد ما هم بدی بتونیم آدمای این شکلی رو جذب خودمون کنیم. هر چند اولین حرفی که به ذهن خودت اومد کلمه ی عجیب بود ، این یعنی خودتم ته دلت حس می‌کنی این موضوع عجیبه :)

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
نگفتم عجیبه گفتم یاد ما هم بدی بتونیم آدمای این شکلی رو جذب خودمون کنیم. هر چند اولین حرفی که به ذهن ...

آخه منم چیزی کم ندارم ازش

زیباتر و جوون ترم

شرایط شغلی و خانوادگیم هم خوبه