2777
2789
عنوان

به شدت از این نظر بهش وابسته شدم🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 35 پست
سن ی عدد میخوادت ازدواج کن وقتی دوسش داری

سن یه عدد شعاره باید دقیق بررسی کنه که بهم میخورن یا نه

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه تو هم با خوندن این تاپیک هرچی ادم معروف و سن و سال دار بود اومد جلو چشمت سلام

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

آخه منم چیزی کم ندارم ازشزیباتر و جوون ترمشرایط شغلی و خانوادگیم هم خوبه

می‌دونم تاپیک هاتو خوندم

مراقب روحیته ات باش

لیاقت تو خیلی بالاست

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
خوب میگه چندسال باهاش دوست عاشقش رابطه هم داشتن حتمااخلاقشم خوبه که دوسش داره دیگه

یکی اینجا هست دقیقا مثل اسی اختلاف سنشون زیاده

بعد توی دوستی خیلی عاشق و معشوق بودن

الان که ازدواج کردن زندگیشون پر از مشکله

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم