2777
2789

یه کیف و کفش مشکی ( مناسب دانشگاه دارم نو هم هستن اما مشکی نیستن ) 

دوتا شلوار جین و یه شلوار مشکی گاواردین

ظرف غذا ( نمیتونم سلف برم )

یه هودی ( نمیدونم میشه تو بهار پوشید یا نه) 

وسایل آرایشی( ضد آفتاب و شیور قلمی  ) 

جامدادی( یه دونه دارم صورتی و سبز ابیه) 

عینک طبی ( جدید منظورمه) 

چیکار کنم 

دانشجوی پزشکی 🩺

جامدادی هودی و کیف و کفش اگه داری

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ظرف غذا و لباس و لوازم التحریر میتونی بگیری باهاش عینک گرون درمیاد یه مقدار

عینکو بابام میگیره چون اداره پولشو میده یعنی میتونم راضیش کنم ک عینکو بخره برام

دانشجوی پزشکی 🩺

حذف میکنی؟یعنی شلوار و عینک و ظرف غذا رو میخری؟هودی ندارم نمیدونم بهارم میشه پوشید یا نه

اره چون گفتی کیف و کفش داری اگه مناسب دانشگاهن لزوماً حتما نباید ست باشن، هودی هم خرید ضروری نیستش با توجه به اینکه ظرف غذا و عینک و شلوار توی لیست هست بنظرم اونا مهمترن

عینک که همیشه بکار میاد ظرفم بخاطر اینکه مجبوری ببری می‌مونه شلوار که اگه خواستی میتونی هودی رو جایگزینش کنی

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

اره چون گفتی کیف و کفش داری اگه مناسب دانشگاهن لزوماً حتما نباید ست باشن، هودی هم خرید ضروری نیستش ب ...

بعد ببخشید میپرسم برای بهار میشه هودی پوشید ‌که‌گرم نباشه؟

دانشجوی پزشکی 🩺

بعد ببخشید میپرسم برای بهار میشه هودی پوشید ‌که‌گرم نباشه؟

اگه ضخیم نباشه بله