2777
2789
عنوان

دعوا با نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه اخه بچه مردم رو کجا ببرن اخه

خب وقتی دختره از بچگی بززگش کرده همه سختیای بچه بزرک کردن رو قبول کرده برای اون بچه مادری کرده چطوری ولش کنه؟ اون بچه اگر اون دختر بره کلی اسیب میبینه

ب نامزدت افتخار میکنم که مراقب خواهرشه

در مورد خودتون شرایط بسنجین ببینین میتونین کنار بیاین یا نه اگه نه همین الان جداشین بهتره

شما از نامزدتون توقع قطع ارتباط با مادرش دارین باید ببینین اون همچین چیزی میخواد و یا میتونه عملی کنه

در مورد خواهر کوچکترشون احتمالا سرپرستی با پدر خانواده بوده بهتره اون تصمیم بگیره ولی خوب واقعا نمیشه از مادرش کلا جداش کرد هرچقدر هم هرزه باشه

من مرد هستم با پدر نامزدم قبلا ارتباط داشتیم و به گردن من حق دارن نامزدم برا اینکه من نگم اون خواهرت ...

اهان متوجه شدم الان 

سخت شد 

خوب بیارتش پاهمچی از خونواده وسط کشیده میشه 

بالاخره زندگیتون تحت تاثیر قرار میگیره

🚫آقایون درخواست دوستی ندید🚫پذیرفته نمیشود       

خب وقتی دختره از بچگی بززگش کرده همه سختیای بچه بزرک کردن رو قبول کرده برای اون بچه مادری کرده چطوری ...

منطقی فکر کن 

قانونا اینا هیچ حقی ندارن 

شاید این اقا نخواد بچه مردمو از اول زندگی بزرگ بکنه 

اون مادره هم به بهانه این بچه میاد تررر میزنه تو زندگی این دوتا

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
خب وقتی دختره از بچگی بززگش کرده همه سختیای بچه بزرک کردن رو قبول کرده برای اون بچه مادری کرده چطوری ...

خب بخاطر خواهرش نمی‌بایست ازدواج میکرد یا از اول به نامزدش میگف که من خواهرم مشکل داره و همیشه باید باهامون زندگی کنه

از مشاور کمک بگیرید مشکل جدی هست و اینکه من حدس میزنم که نامزد شما واقعا قصد این رو داره که خواهرش ر ...

مشاور هم رفتیم مشاور هم میگه نباید خواهرش بیاد قبول نمیکنه! از سمتی هزینه های سر سام آوری هم داره که من از پسش بر نمیام 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.
اگر‌گفته باشه و اقا الان زده باشه زیر حرفش چی؟

خب بازم حق داره شاید نمیتونه این مسئولیت قبول کنه و بااین شرایط کنار بیاد تو این دوره زمونه آدم بچه خودشم بزور نگه میداره چه برسه به بچه مردم