2777
2789
عنوان

دعوا با نامزدم

253 بازدید | 29 پست

من با ی خانومی آشنا شدم حدود یک سال پیش این خانوم مادرشون طلاق گرفته و انسان درستی نیست خودشون هم قبول دارن 

ایشون ی خواهر کوچیکی دارن ک پنج سالشه از سمتی از لحاظ ذهنی ی سری مشکلاتی داره (عدم تمرکز ) و...

حالا نامزد ما به هیچ وجه قبول نمیکنه که این خواهرش هست ! میگه نه دخترمه من اینو بزرگ کردم و...

از طرفی مادر این خانوم با مرد های زیادی قرار می‌زاره خواهر اینو می‌بره خواهرش گریه می‌کنه اینم سر اون می‌ره که ی سری دعوا شدیدی شد و این کارو گذاشت کنار 

الان هم از بس خواهرش رو برده بیرون و کلاش تقویتی و اینور اونور که با چند تا مرد در ارتباطه! 

و گاها مزاحمت ها و پیشنهادات خیلی ... هم دریافت کرده!

بعدش ما نامزد کردیم مادر ایشون با من شدیداً اختلاف داریم و به خون هم تشنه ایم مادره رفته برا این خواستگار آورده!!!!!! 

ب ایشون میگم باید بیایی بریم ی شهر دیگه من اعصاب اون زن رو ندارم میگه خواهرم چی خواهرم سر جهازمه! 

میگم من میرم یه کشور دیگه میگه خواهرم چی!

میدونم اگه ازدواج کنیم و ایشون خواهرش رو بیاره مادره هم میاد به ۶ ماه نرسیده به طلاق کشیده میشه تا الآنم خیلی مادرش آبرو ریزی برا ما درست کرده به احترام پدرش شکایت هارو پس گرفتیم ....

خودش تاپیک رو میخونه و می‌دونه

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طلاق گرفتن نه پیر مردی هست

ببین این خانواده جز دردسر چیزی نداره به نامزدت بگو یا باهم برید یه شهر دیگه یا اینکه همه چی منتفی

مادرش ادم درستی نیست و قطعا زندگی نرمالی هم برای شما نمیذاره

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

از مشاور کمک بگیرید مشکل جدی هست 

و اینکه من حدس میزنم که نامزد شما واقعا قصد این رو داره که خواهرش رو بزرگ بکنه و حمایتش بکنه و نمی‌تونید این رو تغییر بدید 

یا باید باهاش کنار بیاید یا جدا بشید ولی اول از همه مشاور

نگرفتم مادرش شوهرت به اون خانوم چه ریطی داره بعدش نامزدتت چرا بهش میگه بچه ام گیج شدم

نامزد ایشون خواهرشو بزرگ کرده پ مثل بچه ی خدش میمونه چون از موقع تولد بزرگش کرده 

نگرفتم مادرش شوهرت به اون خانوم چه ریطی داره بعدش نامزدتت چرا بهش میگه بچه ام گیج شدم

من مرد هستم 

با پدر نامزدم قبلا ارتباط داشتیم و به گردن من حق دارن 

نامزدم برا اینکه من نگم اون خواهرته و قرار نیست برش داری بیاری خونه خودمون پیش ما باشه میگه نه بچمه!

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.