2777
2789
عنوان

کسی از اطرافیانش عمل برداشتن رحم داشته ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2093 بازدید | 21 پست
من ۳۸ سالمه شما چی؟مشکلتون چیه؟نگران نباش از سزارینم خیلی راحتتره من فقط ۳ روز اذیت بودم

من ۴۵ سال .آندومتریوز .ادنومیوز .پولیپ .بزرگ شدگی رحم ..

۲۴ آبان لاپارسکوپی انجام دادم .رودهام هم درگیر بود .اما برنداشتن .ولی تخم دان برداشته شد .آره اون جور که ترسیده بودم نبود .دردام با مسکن قابل تحمل من ۷ روز اذیت بودم حتی ادار کردن و پیج روده ها .دکتر گفته ۶ ماه باید ورژشت بخورم .که آندو کاملا از بین بره چون روده ها درگیر بوده .برام دعا کنید ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر عملی سختی خودشو داره، اونم هیسترکتومی که خب عمل سنگینیه ولی من چون لاپاراسکوپی بودم، خیلی زودتر ب ...

سلام عزیزم میشه بگید درداتون چقدر طول کشید تا خوب بشه؟ من درد زیر شکم و یکم فشار تو واژن دارم میترسم الان نزدیک 40 روزه عمل کردم

سلام منم باید رحم رو بردارم .به علت آندومتریوز و چسبندگی و ضخیم شدن دیواره میخوام لاپاراسکوپی کنم .خ ...

۳ تا توحید خوندم انشالله حاجت روا بشید امام رضا علیه السلام انشالله دعات کنه سلامت برگردی چیزی نباشه