2777
2789

رفتم و معذرت خواهی کردم کلی

عاشقانه ترین حالت خودمو نشون دادم منی که کلا بی احساسم

ولی بازم سین نزده

از یه طرف نگرانشم نکنه دعوا کرده باشه💔 ضبح بهم گفت یه مدت فاصله بگیریم و پیام بدیم ولی میترسم فاصله باعث شه که کات کنیم...

سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من گفتم بهت نگوو کاش نگفته بودی مردا طاقت شنیدن این چیزا رو ندارن معلومه حالا مرتیکه رو بی محل ...

کی گفتید یادم نبود🧑‍🦯‍➡️اخه واقعا دوستش دارم و نمیخوام بلاکش کنم واسم مهم نیست چی فکر کنه راجبم میخوام تا اخرین لحظه تلاشمو کنم واسه از دست ندادنش💔💔🥲🥲🥲🥲

کی گفتید یادم نبود🧑‍🦯‍➡️اخه واقعا دوستش دارم و نمیخوام بلاکش کنم واسم مهم نیست چی فکر کنه راجبم می ...

عزیزم گفتم اون هول رو بلاک کن وله نامزدت چیزی نگو نه که نامزدت بلاک کن

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

اره همه چیو گفتم حتی اسکرینم نشون دادم🧑‍🦯‍➡️

دیروز هم اون اسکرین شات وحشتناک پخش شده بود

هم یه سری گیر داده بودن چرا دروغ میگی منم تاپیکو حذف کردم و نتونستم بخونم درست پیشنهادارو

منم تاپیکو حذف کردم و تا صبح هعی تاپیک میزدم پشیمون میشدم پاک میکردم و نتونستم مشورت کنم تصمیم درست چیه و احساسی برخورد کردم💔💔🥲 نمیدونم الان چی میشه واقعا کاش درست شه همه چی کاش دارم دیوونه میشم هعی چتای قبلی رو میخونم گریه میکنم نمیدونم این چه بلایی بود اومد به سرم💔💔💔💔

عزیزم گفتم اون هول رو بلاک کن وله نامزدت چیزی نگو نه که نامزدت بلاک کن

اهان🧑‍🦯‍➡️🥲 این پیامارو دادم و هعی دارم وسوسه میشم بازم به رگبار ببندمش...بنظرتون فردا برم پیشش؟ خونه ی مجردی داره و پیش خانواده ش نیست واسش گل بخرم و غذا ببرم؟🥲

اره همه چیو گفتم حتی اسکرینم نشون دادم🧑‍🦯‍➡️

حالا کافه رو نمیگفتی میگفتی هول این پیامها و داده حق داره بنده خدا بخواد تنها باشه یه مدت حالا ناراحت نباش ببینه تو تقصیری نداشتی آروم بشه میتونی باهاش حرف بزنی حتما اونم نمیتونه از عشقش بگزره

حالا کافه رو نمیگفتی میگفتی هول این پیامها و داده حق داره بنده خدا بخواد تنها باشه یه مدت حالا ناراح ...

امیدوارم💔🫠 صبح گفت یه مدت از هم فاصله بگیریم امیدوارم منظورش همین یه مدت کوتاه باشه💔🥲

اهان🧑‍🦯‍➡️🥲 این پیامارو دادم و هعی دارم وسوسه میشم بازم به رگبار ببندمش...بنظرتون فردا برم پیشش؟ ...

پس فردا برو بزار فردا رو تنها باشه یکم کمبودت احساس بشه که اونم دلتنگ باشه خدایی براش سخته خودتو بزار جاش یه لحظه نه بخاطر پیامها بخاطر جریان کافه واینا تو پیامها که تو نقشی نداشتی.اینجا بیشترشون کم سن و سالن وکم تجربه معلومه مشاوره خوب نمی‌دن فقط آدم وشیر میکنن ببینن نتیجه اش چی میشه 

بگو اگه قصدم بد بود نمیومدم همه چیو بهت بگم چون دوستت داشتم برام مهم بودی ازین آدم ضربه نخوری,بگو اون میخواست رابطه مارو بهم بزنه با فاصله گرفتن خوشحال میشه چیه هدفش میرسه