2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا نشه؟

به معنی دعا توجه کنید

همین ک حاجت رو پیش خدا عرضه میکنید 

خدا هم قطعا از حاجت و دل بنده اش آگاهه و نا امیدش نمیکنه

ان شالله ک به بهترین مبلغ و به سالم ترین شخص اجاره داده بشه

ی صلوات هم هدیه من

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
والا برای فروش هم جواب نمیدن چه برسه به اجاره

محاله اگر چیزی رو برای فروش بذارید ک از طریق حلال بدستش آورده باشید و قیمتش بالا نباسه فروش نره

بخصوص زمانی که یک مبلغ یا بخشی از اون پول رو (حتی یک درصد!) برای نیازمند در نظر بگیربد و بعد فروش به قولتون عمل کنید

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
محاله اگر چیزی رو برای فروش بذارید ک از طریق حلال بدستش آورده باشید و قیمتش بالا نباسه فروش نرهبخصوص ...

فروش نزاشتم رهن گذاشتیم یه ماهی میشه نمیره . نذر کردم یه تیکه جهاز برای نیازمند تهیه کنم . ولی وقتی خبری نمیشه نا امید میشم 

محاله اگر چیزی رو برای فروش بذارید ک از طریق حلال بدستش آورده باشید و قیمتش بالا نباسه فروش نرهبخصوص ...

متوجه آیی داری چی میگی ؟؟؟ آره با پول دزدی خریدیم از جیب این و اون پول دزدیدیم خونه خریدیم اول بفهم داری چی میگی بعد حرف بزن 🤨🤨🤨🤨🤨

متوجه آیی داری چی میگی ؟؟؟ آره با پول دزدی خریدیم از جیب این و اون پول دزدیدیم خونه خریدیم اول بفهم ...

ولش کن میخواد بگه من خیلی خوب و حلالخورم بقیه همه بد و حرومخورن هه از این آدما زیادن

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...