2777
2789

ما یه مقدار پول داریم با وام و اینا تونستیم جمع کنیم

حالا شما بگین ماشین مون رو عوض کنیم ؟یا یه تیکه زمین بگیریم؟

بنظرتون کدوم بهتره

ماشینمون چون دوقلوداریم و زیاد جا دار نیست گفتیم عوض کنیم پول بذاریم روش ماشین نسبتا خوبی میشه پیداکرد

زمین هم میشه یه تیکه کوچیک تو شهرمون بگیریم با اون مقدار

بنظر شما کدوم بهتره؟

ماشینتون چیه؟

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه نگمممم😁 میترسم شناسایی شم

اره راحت باش

اخه حدس زدم که از دسته وانت ها باشه ، میخواستم بگم همجین ماشینی معمولا وسیله انراره معاشه 

اگه اینطوره ماشینو نگه دارین و زمین بخرین 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

اره راحت باشاخه حدس زدم که از دسته وانت ها باشه ، میخواستم بگم همجین ماشینی معمولا وسیله انراره معاش ...

نه جانم، سواری هستش ولی صندوق نداره و نشیمن عقبش کوچیکه خودتون حدس بزنین ۲۰۶

طلا بخر

طلا خیلی گرون شده🥲🥲سر خونه خریدن سه سال پیش ۲۵۰ میلیون طلا فروختم فکرشو بکن اگه الان بود چقدررر میشد...ولی خونه ام بنظرم رشد خوبی داشته پشیمون نیستم ولی حسرت طلاهام به دلم موند آخه یه بارم دستم نکرده بودم سرعروسیم گرفته بودم

نه جانم، سواری هستش ولی صندوق نداره و نشیمن عقبش کوچیکه خودتون حدس بزنین ۲۰۶

اها خب به سلامتی 

به نطرم فعلا زمین گزینه بهتریه 

ماشین رو میتونید کمتر از یه سال دیگه پول جمع کنید بخرید 

ولی این حجم پولی که میتونه به خرید زمین برسه حیف خرج ماشی بشه 

اها خب به سلامتی به نطرم فعلا زمین گزینه بهتریه ماشین رو میتونید کمتر از یه سال دیگه پول جمع کنید بخ ...

مرسی از راهنمایی قشنگت عزیزم

منم فکرم رو زمین بود چون دیگه با وجود بچه ها نمیشه پول زیادی پس انداز کرد که زمین گرفت ولی ماشین رو میشه یه کاریش کرد

ولی شوهرم دوست داره ماشین مورد علاقه شو بخره در صورتی که اصلا قدر ماشین رو نمیدونه و میدونم گند میزنه توش

خداکنه بتونم همون زمین رو بگیرم