2777
2789

درباره کار خونه مادرشوهره! 

اکثرا سفره رو من میندازم و تک نفره جمع میکنم 

مادرشوهرم کنار سفره میشینه و تکون نمیخوره 

جمع میکنم میبرم تو سینک می‌زارم ! 

بعد مادرشوهرم به نور الهی می‌پیونده🤣

غیب میشه وقتی پیداش میشه که من ظرف هارو شستم !

از اول همین بوده ظرف هم زیاد کثیف میکنه

سیاست کاری یادم بدید

همسرت رو صدا کن که ظرفا رو بشوره، شما آب بکش

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جز شما و مادرشوهر دیگه کی اونجا هست؟

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

بعد جمع کردن سفره برو بشین 

بگو کمرم درد میکنه سزما بش خورده 

یا از شوهرت بخواه تو سفره جمع کردن بهت کمک کنه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

دوتا بشقاب دیگه اون پخته شما بشورید اشکال نداره

به مرور تشویقش کن ظرفشویی بخره🤪

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
اگه اون غذارو میپزه وظیفه ی شماس

وا چه وظیفه ای😐😐 

اگه توانایی کارکردن نداره مهمون دعوت نکنه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

تجربه ای که دارم: چند بار اول وقتی ظرف میشستم میگفت نکن ترو خدا برو بشین خودم میشورم سری های بعدی متوجه شدم هی به ظرفا اضاف میکنه  منم اونایی کع اضاف میکردو نمیشستم 

یکی دو بارم جمع میکردم میزاشتم تو سینک میومدم پیش پسرش می نشستم 

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمیماند که حالت خوب شود🌿
وا چه وظیفه ای😐😐 اگه توانایی کارکردن نداره مهمون دعوت نکنه

خونه ی مادرشوهر و مادر مهمون محسوب نمیشه از نظرمن ، یه زن میانسال پخت و پز کرده گذاشته جلوت دوتا ظرف خودش و شوهرش یه مادرشوهر ،بشوره به دستش نمیچسبه که 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
تجربه ای که دارم: چند بار اول وقتی ظرف میشستم میگفت نکن ترو خدا برو بشین خودم میشورم سری های بعدی مت ...

آخه من از اول کردم ! 

نه آب می‌کشه نه چیزی ! 

ول می‌کنه می‌ره ! 

وقتی میاد که من تموم کردم 

تازه تشکر هم نمیکنه 😑 

خب شما میگی من دیگه نشورم؟ جمع کنم بیام بشینم ؟

آخه از اول شستم یه دفعه بیام نشورم ضایع س

خونه ی مادرشوهر و مادر مهمون محسوب نمیشه از نظرمن ، یه زن میانسال پخت و پز کرده گذاشته جلوت دوتا ظرف ...

میان‌سال ؟ عزیزم مادرشوهرم جوونه اولش گفتم 

بعدشم وظیفه من نیست ! 

بره اونجا بشینه اینستاگرام گردی کنه من وسیله هاشو جمع کنم !