2777
2789
عنوان

چرا اینطوری میگه پسره

115 بازدید | 12 پست

با یکی اشنا شدم تازگیا 

اول پسر خوبی بود چرت و پرت نمیگفت

الان شروع کرده ب چرت و پرت گفتن

همش عکس رفیقاشو میفرسته میگه ببین کسی از دوستات هست اینارو باهم اوکی کنی😐😐😐گفتم بروبابا مگه جوجه کشیه؟

اه بدم میاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این کار یه اسمی داره ک اینجا جاش نیست بگم بگو مگه من ... توام 🚶‍♂️من باشم عمرا همچین حرکتی بزنم ببام عکس رفیقامو نشون پارتنرم بدم یکی یکی ببینه بعد بگم براشون جوجه بکش مگه تو مرغداری کار میکنم من 🤦‍♂️ 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
این کار یه اسمی داره ک اینجا جاش نیست بگم بگو مگه من ... توام 🚶‍♂️من باشم عمرا همچین حرکتی بزنم ببا ...

همووون بخدا حق گفتی 

بخدا که حس افتضاحی بهم دست میده 

هربارم میپیچونمش میگم کسیو پیدا نکردم، بازم تکرار میکنه😐

همووون بخدا حق گفتی بخدا که حس افتضاحی بهم دست میده هربارم میپیچونمش میگم کسیو پیدا نکردم، بازم تکرا ...

شعورم خوبه .. والا من باشم با این داستان مشکل دارم 🤷‍♂️ تو هم یه جور جدی حالیش کن ک دیگه تکرارش نکنه بهش رو دادی اونام بهش میسپرن ک به رلت بگو و فلان یه بار ک جدی برخورد کنی دیگه اینکارو نمیکنه .. 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ