2777
2789
عنوان

خانوما بنظرتون چه سیاستی به خرج بدم تو این موقعیت ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 23 پست

اسی عب نداره اگه از اول کردی الان انجام ندی 

بذار بمونه 

فقط سفررو جمع کن 

اگه چیزی گفت بگو کمرم سرما خورده درد میکنه

اینکه بعدش تشکر نمیکنه آخر بیشعوریه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه من از اول کردم ! نه آب می‌کشه نه چیزی ! ول می‌کنه می‌ره ! وقتی میاد که من تموم کردم تازه تشکر هم ...

اگه دوست داری که بشور من تجربه خودم‌و گفتم شما دوست داشتی استفاده کن 

نزار وظیفتون بشه  خدمت به هر کسی  چه مادر شوهر چه هر کس دیگه ای 

گاهی شما ازدلسوزی کاری انجام میدی 

ولی یه سری که انجام ندی کلی ازت گله و شکایت میکنن 

خب این دیگه شده وظیفه شما 

اگر احساس میکنی ظرف شستن وظیفه شما نیست 

از تجربه من استفاده کن 

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمیماند که حالت خوب شود🌿
آخه من از اول کردم ! نه آب می‌کشه نه چیزی ! ول می‌کنه می‌ره ! وقتی میاد که من تموم کردم تازه تشکر هم ...

نه نیست از اول اشتباه کردی ،،الان تو خودت برای خودت ظرف شستن رو  کردی وظیفه تا حدی که اصلا ازت تشکر نمیکنه،،،یبار خودتو کنترل کن نشور 

چقد زنه پروعه 😑 برو ببین چی گفته :/

ولش کن مشکل داره 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
مطمئنم خودت یه مادر و مادرشوهر آینده سمی هستی 😘

سمی شمایی عزیزم که بخاطر شستن چهارتا بشقاب هلاکی ،و زحمتی که برات کشیده شده رو نمیبنی،بنده بشخصه در تربیت و اخلاقم نیست که مادر شوهرم بپزه بشوره بزاره جلوم و جلوی من خم و راست بشه منم نگاش کنم چون میترسم به دستم بچسبه ،حرفی که زدم هم حقیقته،اگه ادمی هستی که میخوای مثل مهمون بری رفت و امدت رو کم کن و برای وعده ی غذایی نرو 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂