2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 18 پست
ببین اگر وضع اش واقعا خوبه و زندگی عالی رو میسازه اخلاق اش خوبههیچ مشکلی نداره از نظر من

من هنوز اجازه اینهمه نزدیکی و بهش ندادم که ببینم وضعش چجوریه ولی اخلاق با من خوبه 

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
من هنوز اجازه اینهمه نزدیکی و بهش ندادم که ببینم وضعش چجوریه ولی اخلاق با من خوبه

خیلی مهمه 

هر جفتمون تجربه دوم اتون 

باید خیلی سنجیده عمل کنید 

اصلا شتاب زده نباشید 

تو موقعیت های پیچیده قرارش بده 

ببین چطوره 

من یک خواستگار مطلقه داشتم 

میخوای تجربه امتحانم رو بهت بگم؟؟

خدایا چنانم کن که از بنده ات بی نیاز باشم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی مهمه هر جفتمون تجربه دوم اتون باید خیلی سنجیده عمل کنید اصلا شتاب زده نباشید تو موقعیت های پیچی ...

اره ممنون میشم

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
اره ممنون میشم

بعد ۶ ماه آشنایی

این آقا خیلی هم ادعای پولداری داشت و ماشین خارجی زیر پاش بود و آخرین گوشی بازار تو دستش بود 

ببین من سر شب بهش زنگ زدم 

گفتم ماشین داداشم که رفته ماموریت بردم بیرون و یکم مالیدم موقع پارک 

بردم تعمیرگاه گفت ۳ تومن میگیره یه روزه درست کنه (ماله امسال نیست این قیمت)

گفتم میتونی برام واریز کنی ؟به عنوان قرض 

اولا که کلی سوال پیچم کرد حدود نیم ساعت و بعدش با هزار جور اکراه واریز کرد 

امااااااااا

تا صبح ۱۰ بار زنگ زد که من ۱۰ صبح پولش رو پس دادم 

خیلی شرایط داغونی بود 

خدایا چنانم کن که از بنده ات بی نیاز باشم.