2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد مطلقه

178 بازدید | 18 پست

دوستان یه اقایی مدت زیادیه خیلی پیگیره برای ازدواج 

ازدواجشونم تو سن خیلی کم بوده ۳.۴سال عقد بودن ۲.۳سال سرزندگیشون بودن الان ۵ساله ام از جدایشون میگذره اقا تازه ۳۶سالشه

علت جداییم گفت

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همیشه هردو طرف مقصرن 

میگفت همش دهن بین خانوادش بود خانوادش دخالت میکردن و...بعد میگفت دختر بهش میگفت مامانت دخالت میکنه و..

این اقا یه موقعیت اجتماعی خوبی داره و اخلاقشم تا الان خوب بوده

ولی من گفتم باید فکرامو بکنم باهاشاتمام حجتم کردم که اجازه دخالت و..نباید بدی به کسی

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
همیشه هردو طرف مقصرن میگفت همش دهن بین خانوادش بود خانوادش دخالت میکردن و...بعد میگفت دختر بهش میگفت ...

یه دوره ۵،۶ ماه نامزد باشین و در رفت و آمد تا بشناسیش 

اصلا زود عقد نکن 

اگر میتونید خانوادگی سفر برین 

خدایا چنانم کن که از بنده ات بی نیاز باشم.

خودمم یبار نامزد کردم جدا شدم عقد نبودم

گفت تا یمدت باهم بمونیم تونستی بهم اعتماد کنی فهمیدی ادم بدی نیستم هرموقع گفتی میام جلو

بدون بچه هستن ؟

بله

طبیعیه دارم حساب میکنم چند سالگی ازدواج کرده؟😂

۲۳.۲۴😂😂