2777
2789

احساس میکنم دچار حمله عصبی شدم

قلبم تندمیزنه دارم خفه میشم

کهیر عصبی زدم

و هزارتاچیز دیگه

امتحان شیمی دارم هنوز کلی کاردارم

اگه نخوابم نگرانم مغزم سر حساب کتاب نکشه

چیکارکنم؟ 

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم این و به عنوان کسی که همه ی این روزها رو گذرونده میگم بهت . اصلا و ابدا خودت و واسه درس خوندن و امتحان ناراحت نکن. ته ته تهش چیزی نیست جز اینکه خودت و بیمار کنی. سلامتی ات مهم تره. قشنگ یک چای نبات بزن و بخواب. فکر امتحان و نکن

از کسی ک برا ۱۹ گریه کرده بشنو 

ترم اول شیمی ۱۴ شدم دوازدهم همین پارسال

بعد تدم ۱ خودمو حسابی جنع کردم ۱۹ شدم نهاییشو 

نعدل ترم اول ارزش اینهمه دردو نداره فدقش شاگرد اول نمیشی 

بخواب

چندلیوان آب ولرم بخور 

آروم میشی 

سیب هم خواب آور و آرام بخشه

شربت لیمو و عسل هم خوبه 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
عزیزم این و به عنوان کسی که همه ی این روزها رو گذرونده میگم بهت . اصلا و ابدا خودت و واسه درس خوندن ...

اخه گننندمیخوره تو معدلم خب من لینهمه زحمت کشیدم

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
از کسی ک برا ۱۹ گریه کرده بشنو ترم اول شیمی ۱۴ شدم دوازدهم همین پارسالبعد تدم ۱ خودمو حسابی جنع کردم ...

اگه تو برا 19گریه کردیمن برای 19/75 گریه کردم🫠🫠🫠🫠💔من کلی خودمو کشتم معدلم بالا بشه نمیتونم اذیت کنم خودمو😭😭امشب اخریشهه

حالممم بدهههه دارم میمیرم نمیدونم چرااا