2777
2789
عنوان

حالم بده کمک میخوام بیاین خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 21 پست
فقط استراحت کن و بخواب .. با این حالت دیگه چیزی یاد نمیگیری و به خودت صدمه میزنی .. الان ی دمنوش ارا ...

استرس نمیذاره بخوابم کلی کاردارم هنوز

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
اگه تو برا 19گریه کردیمن برای 19/75 گریه کردم🫠🫠🫠🫠💔من کلی خودمو کشتم معدلم بالا بشه نمیتونم اذیت ...

میدونم منم همین بودم عزیز دلم

باشه خق داری انقدر تلاش کردی معدلت الکی کم شه 

تا ۳ ۴ صبحم میتونی بخونی فک نمیکنم محاسبات ب مشکل بخوری سر امتحان 

ولی نگران نباش تو اینهمه زحمت کشیدی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فک نمیکنی این نگرانی باعث میشه نتونی درس بخونی نگران چی هستی

اینکه میرسم تمومش کنم

اینکه تا صبح نخوابم مغزم کم نمیاره سر محاسبات؟ چندمین باره که نخوابیدم

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
نترس چیزی نمیشه واسه معدل خودت و ناراحت نکن. درس هایی که فول هستی جبران این و میکنه

من مدرسم نمونه دولتیه همه درسامونو سخت میگیرن به اندازه کافی از معدلم چندصدم کم شده نمیخوام اینم بیاد روش🥲💔

استرس نمیذاره بخوابم کلی کاردارم هنوز

استرس نداشته باش همین استرس همه چیو خراب میکنه . اگه با دوش اب گرم اروم میشی برو . شایدم خستگیت بره خوابت بپره بتونی یکی دو ساعت بیشتر بیدار بمونی به کاراتم برسی 

میدونم منم همین بودم عزیز دلمباشه خق داری انقدر تلاش کردی معدلت الکی کم شه تا ۳ ۴ صبحم میتونی بخونی ...

❤❤

حالم بده دعاکن واسم مرسی✨

من فعلا برم