2777
2789
از این جور مریض ها همه جا پر شده احسنت به شما که انقدر حواست به بچت هست

والا من انقد حواسم هست حتی توخونه بااینکه کنارم خوابیدن فکرم میره سمت این چیزای خطرناک دیوونه میشم همش فکر اینده بچه هام خدایا هیچ اتفاقی واسه هیچ بچه ای نیفته

واقعا درست نیست تاپیک های مفید رو صرف اینکه مسایل جنسی هستند میترکونند چون دونستن بعضی چیزا واقعا لا ...

دقیقا مثلا من خودم بیشتر حواسمو به پسر بچه ها بود که نزدیک دخترم نیان اما با خوندن تجریه دوستان متوجه شدم دختر و پسر نداره کلا نباید کسی نزدیم بچه هامون بشه حتی دخترای 18ساله فقط الان حرصم از اینه که چرا تاپیک بایدبترکه مگه تاپیک بد و یا ترویج فاحشگی بود ک بخواد بترکه لعنتیا آموزش بود 

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دبستانی که بودم با دخترهمسایمون خیلی صمیمی بودم همشم خونمون بود،خیلی همو دوست داشتیم،یشب اومد خون ...

منم ۵ ۶ ساله بودم میرفتیم روستا

نوه های دیگه ک ۱۰ تا ۱۴ بودن

همو دست مالی میکردن ...

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘
منم ۵ ۶ ساله بودم میرفتیم روستا نوه های دیگه ک ۱۰ تا ۱۴ بودنهمو دست مالی میکردن ...

دقیقا قربانی هم بیشتر دختر بچه های 4.5ساله هستن

خب همینا میشه ترومای بچگی ...

حالا اینو بیا به احمق های سایت بگو که مادرا با اینجور تاپیک ها هوشیار میشن بیشتر حواسشونو جمع میکنن اما اینا یه مشت آدمای به ظاهر مذهبی و صد البته احمق هستن که چون فکر میکنن صحبت راجب پایین تنه هست پس حتما بحث سک.سیه و باید بترکه خدا لعنتتون کنه

‌کلا بچه ک باشه خیلی باید حولس آدم جمع باشه پدر و مادرا موقع رابطه باسد خیلی احتیاط کنن دختر همسایمون ک باهم دوست بودیم ۱۳ ۱۴ سالمون بود میگفت شبا صدا آه و ناله مامان بابامو میشنوم گوشامو میگیرم برا همینم حساس شده بود دائم خودارضایی میکرد و این اواخر از پشت با پسر رابطه داشت تا شوهر کرد یا دختر عموم اومد خونمون ب مامانم گفت تو با عمو نمیری حموم آخه مامان من با بابام میره

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
حالا اینو بیا به احمق های سایت بگو که مادرا با اینجور تاپیک ها هوشیار میشن بیشتر حواسشونو جمع میکنن ...

دقیقا ...بچه های الان سن بلوغشون خیلی پایینه،خیلی زودتر تازه از نسل ما سر از همه چی درمیارن ...الان خواهر من ۱۱ سالشه بشدت دختر خونگی هستش از اینا که تا سرکوچم تنها نرفته ولی مشخصه خیلی چیزا سرش میشه و میفهمه مسائل رو

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

من مادرشوهرم طبقه اوله

جاریم طبقه دوم و دوتا دختر داره

خواهرشوهرم شهر دیگست و دوتا پسر داره

وقتی میان

دختر من و دختر کوچیکه جاریم با پسر کوچیکه خواهرشوهر تمام مدت با هم هستن یا طبقه اول یا دوم یا خونه ما سوم

از ی طرف میگم سخت بگیرم نزارم بره پایین

از ی طرف میگم سخت گیری زیاد هم شاید نتیجه بدتری بده.

دختر من ۸ دختر جاریم ۹ و پسر خواهرشوهرم ۱۰ سالشه

نمیدونم باید چیکار کنم

مثلا دیروز دخترم با دختر جاریم بازی میکردن

مثلا مامان دوتا دختر بودن و بچه هاشون تو مدرسه ای بودن که پسرا هم هستن

مثلا زنگ میزدن دختراشون میگفتن باید مدرستو عوض کنی و بچه شون مخالف بود اینام میگفتن چون دوسداری پیش پسرا باشی میگی نه

و این ایده از دختر جاریم بود

من باید چ برخوردی بکنم؟؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
دقیقا ...بچه های الان سن بلوغشون خیلی پایینه،خیلی زودتر تازه از نسل ما سر از همه چی درمیارن ...الان ...

اره چون الان دیگه مثل قدیم نیست بچه حتی دائما تو خونه هم باشه یه گوشی دستش باشه همه چی رو فول میشه 

اره چون الان دیگه مثل قدیم نیست بچه حتی دائما تو خونه هم باشه یه گوشی دستش باشه همه چی رو فول میشه

دقیقا براش گوشی خریدیم اومدم براش اینستا و ...نصب کردم بعد دیدم از درس و مدرسه افتاده اینستا و واتساپشو پاک کردم فقط ایتای مدرسشو داشت،دوستاش میبردنش تو گروه هایی که پسر بودن،پسرا الفاظ رکییییک بی ادب همشون بچه بودنا بیس چاری پیوی دخترا و سوالای جنسی،این شد که کلا گوشیشو گرفتم ازش

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻