2777
2789
عنوان

نمیتونم گریه کنم

54 بازدید | 2 پست

بچه هامن خیلی مشکلات توزندگیم داشتم قبل ازازدواجم که همیشه پدرومادرم دعواداشتن من همیشه گریه میکردم بعدکه ازدواج کردم یه زندگی خیلی بدی داشتم همیشه گریه میکردم 

الان ۳۴سالمه درحال گرفتن طلاقم حالم بده ولی نمیتونم گریه کنم وقتی تودادگاه شوهرم فحشم میدادچرت وپرت میگفت من خندم میگرفت میخندیدم ولی ازدرون داغون وفروپاشیده بودم بغض میادگلوموفشارمیده ولی اشکام نمیریزه من اشکام تموم شده گریه هام تموم شده 

تو شوکی شاید هنوز به گریه نرسیده من هم این مشکل رو داشتم خودم رو مجبور به گریه گردم حتی بعدش هم بغضم خوب نمیشد و قتی گریه میکردم الکی بغض داشتم بعد کم کم گریه هام واقعی شد . اونقد گریه کردم خودمو خالی کردم بازم نابود شدم ولی ارزششو داشت  . تو خودت نریز همه چی رو بریز بیرون داغون میشه بدنت از درون . من با اینکه دیگه بغض ندارم ولی قشنگ حس می کنم گلوم یه طوریش شده 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 
تو شوکی شاید هنوز به گریه نرسیده من هم این مشکل رو داشتم خودم رو مجبور به گریه گردم حتی بعدش هم بغضم ...

الان یک ساله که اینجوریم تلاش میکنم گریه کنم اشکام نمیاد بغض گلوموفشارمیده نمیزاره حرف بزنم ولی اشکام نمیریزه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید