2777
2789

من خودم درونگرام دوست دارم با فردی مثل خودم باشم.

شما چی؟

شما که اینقدر دلت پاکه برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی که خدا برام حلش کنه؟❤️درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم 🙏🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ظاهرا برونگراها تو اجتماع موفقترن

ولی تو زندگی احساسی بیشتر شکست میخورن چون عاطفی تر هستن

من درونگرام و تو ارتباط با دیگران کمی مشکل دارم

اما در احساست بسیار سرد و بی احساس هستم

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

برون گرا درون گراها اکثرا فشار خون دارن مثل شوهرم کافری

ولی درونگرا ها نمیتونن احساساتشون رو نشون بدن.

شما برون گرا هستین؟

شما که اینقدر دلت پاکه برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی که خدا برام حلش کنه؟❤️درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم 🙏🏻

درونگرا + درونگرا رو انتخاب میکنم چون دنیاهاشون بهم نزدیک تره

دقیقا 

خودم برونگرا هستم همسرمم مثل خودمه خدا رو شکر ولی دیدم مثل هم نبودن به جدایی ختم شده بخصوص وقتی اقا ...

دقیقا باید افرادی مثل خودمون رو انتخاب کنیم.

خیلی سخته که یک فرد درون گرا توسط برونگرا درک بشه و برعکس 

ظاهرا برونگراها تو اجتماع موفقترنولی تو زندگی احساسی بیشتر شکست میخورن چون عاطفی تر هستنمن درونگرام ...

دقیقا منم همین جوری هستم.

من بشدتتتت برونگرام اما همسرم درون گراست هر دوش خوبیها و بدیهایی دارن خب هیچ انسانی کامل نیست

درسته باید هم رو درک کنین ♥️

درونگرا 

بنظرم باهوش ترن، بیشتر فکر میکنن، کمتر حرف میزنن که باعث کمتر شدن خطاهاشون بشه، مرموزن و جذاب ، کشفشون سخته، هیجانی تصمیم نمیگیرن و عمل نمیکنن، به مسائل عمیق تر نگاه میکنن، مسائل پیچیده جذبشون میکنه، با آدمای سطحی حال نمیکنن، عاشق پیچیدگی و انتزاعاتن