2777
2789
عنوان

هر چی رسیدم به شوهرم گفتم

139 بازدید | 10 پست

من مریضم روزی ۲ بار باید سرم بگیرم ، ۲ هفتس میرم میام دکتر دوست شوهرمه ، شوهرم هر دفعه میگه کار دارم ، اسنپ بگیر ، شدم مسخره جلو و دکتر و همه 

آنقدر نمیاد سر بزنه دکتر خیلی بد میزنه سرم و آمپول منو 

واسع مریض های دیگه تخت عوض میکنه برا من نه 

امشب آنقدر گریه کردم به شوهرم گفتم اذت نمیگذرم ، تو که وقت نداشتی چرا زن گرفتی 

بهش گفتم امیدوارم هزار تا مشکل بیاد سر راهت 

یعنی چی،حالاشوهرت نیاد،چه ربطی داره دکتراین کاراکنه،این همه بدون شوهرمیرن دکتر،ربطی نداره

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب دیگه فک کرده بی صاحابم

نه عزیزم این چه حرفیه،درسته حالا شوهرت بایدبیادکنارت باشه ولی الکی ذهنت رودرگیراین چیزانکن،بگومشغله داره واسه من داره زحمت می‌کشه نمیتونه بیاد

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
نه عزیزم این چه حرفیه،درسته حالا شوهرت بایدبیادکنارت باشه ولی الکی ذهنت رودرگیراین چیزانکن،بگومشغله ...

خودمو گول بزنم؟ دکتر چسب محل کار سوهرمه ، از اونجا تا خونه هم ۲۰ دقیقس

خودمو گول بزنم؟ دکتر چسب محل کار سوهرمه ، از اونجا تا خونه هم ۲۰ دقیقس

چی بگم بشین باهاش صحبت کن بگودوست دارم کنارم باشی