2777
2789

چند روزه اشتها نداره باز یکم غذا میخوره ولی شیر خیلیییی کم 1سالشه دندون نیشش هم سفید شده دارع در میاد شبا تو خواب وول میخوره یکم نق میزنه میشه بگید چیکار کنم

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
اخی عزیزم مامان نیستم ولی خواهرزاده هام و دیدم احتمالا بخاطر دندونشه وقتی ندون درمیارن درد دارنو اذی ...

دندونی داره شیشه شیرو میگیره دندونش فقط فشار میده نمیدونم والا نگرانشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صبر کن بهش خرما بده ضد التهابه دردش رو کمتر میکنه نعنا هم خوبه موز سیب هر چی میخوره بهش بده

اخه چیزی نمیخوره چی بدم شیر ک نمیخوره مثلا120تا درست میکنم ب زور90تا شاید بخوره اونم چن ساعت یک بار یکم گوشت فقط میدم میخوره موز نمیخوره اصلا نمیدونم چرا انقدر بی اشتهاس یعنی از دندون؟  سر شیشه شیر رو میگیره فشار میده بین دندوناش

دندونی داره شیشه شیرو میگیره دندونش فقط فشار میده نمیدونم والا نگرانشم

اخ الهی بگردم🥹😍🫠جوجه

براش دهنی ازین پستونک دهنیا بگیرید 

همیشه فشارش بده خیلی خوبه 

نگران نباشید عادیه خداروشکر که تب نداره بعضیا تب هم دارن 

زنده باشه الهی

اخه چیزی نمیخوره چی بدم شیر ک نمیخوره مثلا120تا درست میکنم ب زور90تا شاید بخوره اونم چن ساعت یک بار ...

دندونی نداره  ی چیزی بده فشار بده زودتر در بیاد پسرم شب تا صبح سینما مک میزد یادمه یکبار سر سینم سفید شده بود اینقدر فشارش میداد فقط ی شب تا صبح اینقدر مک میزد صبح دندونش میزد بیرون 

اخ الهی بگردم🥹😍🫠جوجهبراش دهنی ازین پستونک دهنیا بگیرید همیشه فشارش بده خیلی خوبه نگران نباشید عاد ...

مرسی عزیزدلم دارع استفاده میکنه خداکنه زودتر خوب بشه 

خب شما خودت دندون درد داشته باشی چیزی میخوری ؟ نه بچه هم داره دندون در میاره

اخه نیش قبلیش اینجور نشد یعنی از دندون شیر ک خوردنش درد نداره

دندونی نداره ی چیزی بده فشار بده زودتر در بیاد پسرم شب تا صبح سینما مک میزد یادمه یکبار سر سینم سفی ...

دندونی داره پستونک همش مک میزنه اخه نیش قبلیش اینطور نکرد چرا این یکی داره اذیت میکنه ااخه الحمدالله حالش خوب نمیدونم چرا بی اشتهاس نگرانشم ببرم دکتر چک کنه؟ 

دندونی داره پستونک همش مک میزنه اخه نیش قبلیش اینطور نکرد چرا این یکی داره اذیت میکنه ااخه الحمدالله ...

صبر کن دندونش در بیاد اگه بازم بی اشتها بود ببر  الان کلی بچه مریض و سرماخورده تو مطب دکتره اینم بی حاله ببری مریض میشه  

صبر کن دندونش در بیاد اگه بازم بی اشتها بود ببر الان کلی بچه مریض و سرماخورده تو مطب دکتره اینم بی ...

بی حال نیس اصلا فقط اشتها نداره ممنون

ی تیکه گوشت رو کباب کن جوری که آبدار باشه ونسوزه .بده دستش بکشه به لثه هاش هم عصاره گوشت رو میخوره ه ...

مرسی حتما امتحان میکنم گوشت بلدرچین خوبه کباب کنم یا گوسفند؟