2777
2789
عنوان

جمع خانواده شوهر بدون خواهرشوهر خیلی خوب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 29 پست

😅😅😅😅😅

خواهر من خواهرشوهر نداره مادرشوهرش گل هست واقعا البته همیشه به خواهرم میگفتم خدا به دادت برسه مادرشوهرش از اینایی بنظر میومد که دخالت میکنه اما الان میبینم خیلی دخالت نمیکنه حرفی بزنه بخاطر خیر و صلاح اینا گفته علاوه بر اون خواهرم بخواد خونه تکونی کنه میره کمک مهمون داشته باشه میره کمک و غذای مهمونی ام خودش میپزه بنده خدا

همیشه میگم فیض ببر چون خواهرشوهر داشتی نمیذاشت🥴

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به عنوان یه خواهرشوهر بهم برخورد🤨

من باید حتما تو جمع خانوادگی برادرا با پدرمادرم باشم. 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

نه خواهر شوهر من دوست داشتنیه

و دختر ۹ سالش که من خییلی میخوامش بس که عاقله

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

من اصلا خواهر شوهر ندارم خیلی خوش میگذره

من جاری ندارم😁

البته سه سال قبل اومدن من برادرشوهرم و خانومش جدا شدن

این حال خوب پایستگی نداره چون ممکنه ازدواج کنه بازم، ولی فعلا خوبه😂

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁

اگع دوس داری بگو میشنوم

شب عروسیمو بهم زدن اجازه مسافرت نداریم تهمت زدن با دامادشون رابطه دارم یدونه پسر دارن اما هزار تومن کمک نکردن برعکس سنگ میندازن و حسودی هرچی بخریم. دختر دار شدم نیومدن منو ببینن. اگر نریم یا زنگ نزنیم میان جلو در ما و پدر مادرم داد دعوا کتک آبرو میبرن. همین الان پام تو گچه نتونستم امسال دعوت کنم تولد دیروز زنگ زد بیخود دعوت نکردی بچم ارزش نداره مادرت دعوت می‌کرد و...

بنده هم خواهرشوهرهستم بنظرتون زن داداشام اون همه دوسم دارن وقتی میرم شهرستان پیششون سراینکه شب اول مهمونی خونه کی برم دعوا راه میندازن قبل از اینکه برسم زنگ میزنن امشب خونه مایی ها جای دیگه دعوتت نکنن شب میخوام زودبلندشم برم خونه مامانم نمیزارن بعد وقتی خونه مامانم خودشونم‌میان اونجا تانصف شب دورهم میشینیم

من جاری ندارم😁البته سه سال قبل اومدن من برادرشوهرم و خانومش جدا شدناین حال خوب پایستگی نداره چون مم ...

برادر شوهر منم فعلا کوچیکه ولی خیلی ازدواجیه 

حالا از نبود جاری و خواهر شوهر دارم لذت میبرم

بنده هم خواهرشوهرهستم بنظرتون زن داداشام اون همه دوسم دارن وقتی میرم شهرستان پیششون سراینکه شب اول م ...

بنظرتون اینایی که گفتم زن داداشام‌نمایشه یاواقعا دوسم دارن بااین تاپیک شک ب دلم راه دادین 🫣

برادر شوهر منم فعلا کوچیکه ولی خیلی ازدواجیه حالا از نبود جاری و خواهر شوهر دارم لذت میبرم

آخی، ایشالا یه جاری خوب نصیبت بشه، برای منم همینطور چون برادرشوهرم خیلی خیلی مظلومه و همسر سابقش یه جورایی کلاه سرش گذاشت و ازش چاپید و رفت

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁