2777
2789

خیلی حال تایپ ندارم

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کتاب زیاد خوندم. حتی ممکنه الان اسم خیلیاشم یادم نیاد. ولی اناکارنینا رو دوست دارم دوباره بخونم، اثر مرکب، والدین سمی و زنان زیرک رو دوست دارم بخونم

دوره های مربوط به شغلم‌شرکت کردم چندان برام جالب نبود خودم بیشتر بلد بودم فقط واسه مدرک و پر کردن رزومه

مهارت اصلیم‌همون شغلمه. ولی دوست دارم نقاشی رو که بنا به شرایط نصفه کاره ولش کردم ادامه بدم. و سازدهنی و گیتارمو دوباره شروع کنم. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

کتاب زیاد میخونم تو ژانرهای متفاوت کتابی که شدیدا مایلم بخونمش کتابی هست در مورد تاریخ ایران که متاسفانه خیلی گرونه و بودجم نمیرسه😕

تاریخ سخن خواهد گفت🕊خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است❤سربرزی لکستان🌱گاوان و خران باربردار به ز آدمیان مردم آزاربی کوروش و بی تهمتن با ما چه گویی از وطن؟ {♡خلیج ایرانی آبی آزاده یه ملت عاشق پشت تو وایساده برای داشتن تو جهان اگه جمع شه فکر کن اجازه بدیم یه مو ازت کم شه کوچولو جلوتر نیا این گربه بی رقیبه این گربه استخرش واسه تو زیادی عمیقه♡}•و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه فارس میماند خلیجت•              نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

بگو خواهشا

من اکثرا جنایی میخونم

راهنمای کشف قتل از یک دختر خوب

خوب مثل مرده ها

دختر خوب خون بد

درامم آذر رو خوندم قشنگ بود 

عاشقانه هم

اخگری در خاکستر

رویای نیمه شب 

من همانم دلداده هنر،دلباخته رنگ ها 🎨:))

خیلی کتاب هست ولی بخاژر کنکورم وقت نیست 

دوره طب سنتی رفتم خیلی خوب بود دوست دارم ناخن کاری و رنگ مو هم برم