2777
2789
عنوان

بنظرتون نفرین من گرفتتشون

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 38 پست
خدای من این حجم از کینه واقعا غیرقابل باوره😐 روانت آسیب میبینه

کینه نیست اتفاقا خوش قلبم چون ازارم ب کسی نمیرسه ولی اون بی دلیل بهم زخم زبون زد انگار ک من ی زخمی داشتم کم کم داشت خوب میشد اون اومد دقیقا چاقوشو فرو کرد تو اون زخمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا نفرین میکنی که بعد عذاب وجدان بگیری اونم یکی دیگه رو که ربطی به ناراحتی تو نداره

اون بیچاره چه گناهی کرده که به آتیش شما دو تا بسوزه

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
اسی اکسم باعث افسردگیم شده دعا کن ضربه بزنن بهش حالش جا بیاد🙏🏽 فکر کن خواهرتم ۹ماهه نمیفهمم زندگی ...

عزیزم من بجای اون تورودعا میکنم ان شاالله خدا به دلت آرامش بده و بهترین آدمو تو مسیر زندگیت قرار بده

یه بنده خدایی میشناسم

خیلی نفرین یکی کرد سرطان بگیره 

اون شخص مورد نظرش سرطان گرفت و خوب شد

ولی خود نفرین کننده سرطان گرفت و فوت شد

نفرین اصلا خوب نیس

از خدا طلب بخشش کن 

عذاب وجدان گرفتی که دیگه ازین کارا نکنی خداییش اون یه ماه حال روحی خودت بد نشد همش نفرین کنی؟ بعد وا ...

اره واقعا حق با شماست گرچه پشیمونم از کارم ولی تو اون زمان دلیل کارم این بود چون مادرشوهرم بشدت وابسته ب اون شخص بود و علاقه عجیبی ب اون ادم داره و جونش ب جون اون ادم بستس

کینه نیست اتفاقا خوش قلبم چون ازارم ب کسی نمیرسه ولی اون بی دلیل بهم زخم زبون زد انگار ک من ی زخمی د ...

کینه است عزیزم فقط کینه باعث این حجم از خودآزاری و خشم میشه نفرین کردن تماما وایب منفیه و قلبتو سیاه میکنه به خدا بسپار خودش ناظر همه چیزه 

خدا هوای آدم بدارو داره کسایی که بهم بدی کردن حالشون عالیه

نگو این حرفو گلم, خودمم همچین بی عیب و نقص نیستمو دل بزرگی ندارم , هممون انسانیم ولی یه کارایی باعث میشه خدا قهرش بگیره 

روزای خوب منم میاد
خدا هوای آدم بدارو داره کسایی که بهم بدی کردن حالشون عالیه

دقیقا، من امروز تو همین فکر بودم کسایی که اینقدر تو بارداریم و بعد از زایمانم باعث آزار و ناراحتی ما شدن الان حالشون خوبه و افسردگی اون روزا برای من مونده