2777
2789
عنوان

بنظرتون نفرین من گرفتتشون

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 38 پست
فقط همین یه مورد بود یا شخص دیگری هم دچار شده؟!

اره ی بار چن سال پیش یکی بهم تهمت زد گفتم ایشالا از جونش بکشه دستش طی ی اتفاقی کم مونده بود قطع بشه رفت اتاق عمل بعدا بهم گف من میدونم آه تو منو گرف

اره واقعا حق با شماست گرچه پشیمونم از کارم ولی تو اون زمان دلیل کارم این بود چون مادرشوهرم بشدت وابس ...

در هر صورت اون آدم بی گناهه می‌دونی چرا تند جواب دادم چون من دقیقا یکی شبیه اون آدم بی گناهم . یه بار زن داداشم با داداشم دعواش شد و جلو چشم من که یه بچه زیر ده سال بودم گفت امیدوارم خواهرت با یکی ازدواج کنه که اذیتش کنه من اون روز دلم شکست و این حرف اون هیچوقت از دلم نرفت همش برام سوال بود من چه گناهی کردم با اینکه بچه بودم. 

حالا شما به نظرم نیت کن سی روز برا اون شخص دعا کن . دیگه هم کسی دلتو شکست فقط بگو خدایا به تو واگذار کردم و تمام 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا، من امروز تو همین فکر بودم کسایی که اینقدر تو بارداریم و بعد از زایمانم باعث آزار و ناراحتی ما ...

عزیزم🥺خیلی زور داره منم درکت میکنم اونا دارن راحت زندگی میکنن بعد من حالم بد

نفرین کردن خیلی بده هرکی رودیدم نفرین کرده همون بلا یه روزی سری خودش اومده تادیر نشده توام طلب آمرزش کن 

یه بنده خدایی رو به چشم دیدم ک گوسفند نذر کرد پای زیارت   کسی رو نفرین کرد دقیقا خودش به همون حال گرفتار شد  تصادف کرد  باهمه خانوادش دختر پسراش درجافوت شدن 

عزیزم من بجای اون تورودعا میکنم ان شاالله خدا به دلت آرامش بده و بهترین آدمو تو مسیر زندگیت قرار بده

از من دیگه گذشت عزیزم 🤍

مامانش زنگ زد بهم گفت برای من فقط حال پسرم مهمه تو مهم نیستی که !! گفتم تکلیف دلم چی میشه ؟ گفت بزار  شکست بخوری به ما چه!!

باورت میشه ؟ خیلی دلم شکست از حرفاش 

اره ی بار چن سال پیش یکی بهم تهمت زد گفتم ایشالا از جونش بکشه دستش طی ی اتفاقی کم مونده بود قطع بشه ...

خب این مورد که تهمت ناروا زده 

بازتاب عمل زشت خودش بوده و خوب شد که تاوان داد

پس از اون اتفاق پشیمون شده بود و از شما حلالیت گرفت ؟