2777
2789
عنوان

کسی روی فامیل کراش زده

89 بازدید | 19 پست

به کجا رسیده؟

چند سال دوستش‌ داشتید؟

تفاوت سنیتونن؟

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره ی مدت بچه بودم رو پسر خالم کراش بودم همسن بودیم نه الان دیگه دوسش ندارم فکنم ی ماه دوماه بود

🥲😂عیجان

منم ازش خوشم میاد

…😑

البته فعلا سرم تو درسمه

همینه امسال از ذهنم یکم پریده جای شکر داره

اصلا نمیتونستم تمرکز کنم

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙
۱۲ سالم بود حدودا اون ۲۰ و خورده ایی هیچی از سرم افتاد الان که بش فکر میکنم مور مورم میشه...

😂بعد از چند سال از سرت افتاد؟

فراررر کن

اخه فامیل!؟بیخیال

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

اصلا خوب نیست من پسر عموم دوسم داشت خاستگاری اومد ردش کردم الان من شوهر دارم اونم زن داره ولی چند شب پیشا مهمون بودیم یه جوری با حسرت نگا من و شوهرم میمرد میخندید دلم براش ریش شد 

فامیل هرچی بشه آخرش روت روشو میبینه

با فامیل اشتباه محضه

اخ ، دقیقا

من که دیگه کار از کار گذشته و میدونه

باید منتظر بشینم‌ ببینم قراره کجا ابروم بره…

فراررر کناخه فامیل!؟بیخیال

بیخییاللل😂😭

طرف ی خواهر سمی دااره سلام بهش میکنی فک میکنه منظوری به برادرش یا منظوری توی حرفت هست

اصلا خوب نیست من پسر عموم دوسم داشت خاستگاری اومد ردش کردم الان من شوهر دارم اونم زن داره ولی چند شب ...

😂🫠دقیقا

بیخییاللل😂😭طرف ی خواهر سمی دااره سلام بهش میکنی فک میکنه منظوری به برادرش یا منظوری توی حرفت هست

بابا ول کن

سه بار بزن تو سر خودت از سرت میپره

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
بابا ول کنسه بار بزن تو سر خودت از سرت میپره

ده بار زدم😑😂مگه میره

حالا شاید سال پیش شیفته ش بودم ولی الان فقط ی حسه

و اصلا بهش فکر نمیکنم..😐

۴ ساله از بچگی‌ بوده این حسه…

🥲😂عیجانمنم ازش خوشم میاد…😑البته فعلا سرم تو درسمههمینه امسال از ذهنم یکم پریده جای شکر دارهاصلا ن ...

🤭😅

پسر خالس ؟

خوبه خودتو قاطی نکن تمرکز داشته باش 

بنظرم کراش اگه زیاد بهش فکر نکنی از سرت میفته منم اینجوری بودم ولی دیگه افتاد 

البته عاشق شدم که افتاد  

۵ ساله عاشق شدم و بنظرم کراش هیچ چیزی 

نیست وخیلی  راحت حسش از بین میره