2777
2789
عنوان

کسی روی فامیل کراش زده

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 19 پست
یادم نیس در حد چند ماه بود اون سن این سریال ترکی های جم تی‌وی خیلی معروف شده بود منم جو گرفته بودم ر ...

😂😂وااایی

من اینجوری نیستم و کراش نمیکنم کلا از ببخشید از نر جماعت خوشم نمیاد

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙
😂😂واااییمن اینجوری نیستم و کراش نمیکنم کلا از ببخشید از نر جماعت خوشم نمیاد

*نمیزنم

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤭😅پسر خالس ؟خوبه خودتو قاطی نکن تمرکز داشته باش بنظرم کراش اگه زیاد بهش فکر نکنی از سرت میفته منم ...

اره

پارسال همه درسامو خراب کردم 

تمرکزمو بهم میزد

امسال واقعاااا خیلی خوب شدم

شده ۱۱ ساعت درس میخونم

و اصلا بهم نمیخوره تمرکزم

عیجان ، پایدار باشین عزیزم💙🥺

درسته…

ولی خب منم توی سنی نیستم که بخوام وارد رابطه شم یا اصلا همین کراشو تبدیل به عشق کنم…

فق منتظرم بدونم حسش چیه!

همه بهت گفتن منم میگم کراش رل رابطه حتی نگاه معنی دار به فامیل خریت محض 

خودتو اعصابتو خانوادتو ابروتو و … به چالش نکش 

اگر طرف بخادت که میشناست و میاد جلو عین بچه ادم 

غیر از این باشه تو بخای کوچکترین حرکتی بزنی ی عمر پشیمون میشی و تا سالها بعد یادت میاد و حرصت میگیره از خودت

همه بهت گفتن منم میگم کراش رل رابطه حتی نگاه معنی دار به فامیل خریت محض خودتو اعصابتو خانوادتو ابروت ...

درسته ، دقیقا همینه

حرفتو کاملا قبول دارم

اما خب مساله اینه نه من توی سنی هستم که بخوام برم توی رابطه …نه اصلا خوشم میاد تا تکلیفم توی کنکور و …مشخص نشه کاری انجام نمیدم

ولی خب ی سری رفتاراش اذیتم می‌کرد …دیگه اصلا جایی که اون بود نرفتم

یکم بهتر شدم

هرچند که کار از کار رگذشته و میدونه..